Windows 10 sürüm 1903 bilgisayarıma yükledim ve 2 hafta kullandım, sonra yeniden başlatma sonucu ekrana fare geliyor, Windows gelmiyor. Lütfen yardım edin lütfen.
Sizin Google Drive linkinizden indirmiştim(64 Bit). Daha sonra Windows'un sitesinden orijinal ISO dosyasını indirdim(32 Bit). Her iki sistemi de formatlayıp kurdum fakat dediğim gibi sıkıntı yaşadım. Windows Update üzerinden gelen ufak yamalarla sorunum bir bilgisayarda çözüldü. Resmi olarak yayınlanmadan kullanmak mantıklı durmuyor.
Ctrl Alt Del çalışıyorsa Görev Yöneticisi'ni seç ve Dosya > Yeni görevi çalıştır deyip explorer yazın. PC açılınca da virüs taraması yapabilirsiniz. Ya da güncelleme kontrolü. Bilgisayarınıza virüs girmiş olabilir. 1903 ile pek ilintisi yok bunun.
Ctrl Alt Del çalışıyorsa Görev Yöneticisi'ni seç ve Dosya > Yeni görevi çalıştır deyip explorer yazın. PC açılınca da virüs taraması yapabilirsiniz. Ya da güncelleme kontrolü. Bilgisayarınıza virüs girmiş olabilir. 1903 ile pek ilintisi yok bunun.
1903 ile alakalı olduğunu düşünüyorum. 3 cihaza da 1903 güncellemesini yükledim ve 3 cihazda birkaç kez yeniden başlattıktan sonra arkadaşın söylediği gibi siyah ekranda kalıyor ve fare imleci geliyor. Fakat diğer hiçbir tuş kombinasyonu çalışmıyor.
Konu sahibi arkadaş ise bilgisayar açılırken F8 ile windows kurtarma yazılımına girip Güvenli Mod ile başlatmayı seçsin güvenli mod ile 1 kez açıldıktan sonra tekrar yeniden başlat dediğimizde Win10 çalışıyor. Daha sonra Windows Update ile güncelleme gelmiş mi diye kontrol etsin BootCamp ile kurduğum Windows düzelmişken, Lenovo Stick 300 bilgisayar hala düzelmedi.
Bazende windows logosundan sonra siyah ekranda aşağıda dönen toplar çıkıyor ve cihaz kendini kapatana kadar dönmeye devam ediyor.
Sizin Google Drive linkinizden indirmiştim(64 Bit). Daha sonra Windows'un sitesinden orijinal ISO dosyasını indirdim(32 Bit). Her iki sistemi de formatlayıp kurdum fakat dediğim gibi sıkıntı yaşadım. Windows Update üzerinden gelen ufak yamalarla sorunum bir bilgisayarda çözüldü. Resmi olarak yayınlanmadan kullanmak mantıklı durmuyor.
Aynı sorunu bir defa yaşadım ama başka sorunlar (Gece ışığı aktif gözüküyor ama çalışmıyor, notebook pil olmadan kullandığım halde %255 kullanılabilir diyor ve en son yaptığım güncelleştirmeyi 2 defa yükledi başarılı oldu dediği halde) olduğu için 1809'a döndüm ve Microsoft yayınlayana kadar ve bir salı yaması alana kadar yüklemem. İşin ilginç yanı nasıl MSDN sürümü bu dedirtti bana ilk defa.
Evet bir kaç gün önce gelen en son İnsider güncellemesini kurdum. 1903 sürümünde 1 kere önemli bir hata aldım geri bildirim yaptıktan sonra güncelleme yayınladılar.