Daha fazla
- Meslek
- Fotoğrafçı
Bugün öğleden sonra temiz kurulum ile Windows 10 Sürüm 1903 kurdum.
Kurulum sonrası anakart üzerinden ıslık ve cızırtı sesleri gelmeye başladı.
Sesler işlemci civarından geliyor. Anakartın arka tarafından kontrol ettiğim zaman işlemci bölgesinden geliyor.
Bu yetmezmiş gibi üzerine Windows üzerinde bellek Mhz değeri 1600 Mhz olarak görülüyor. Anakartın BİOS menüsüne girip kontrol ettiğim zaman 3200 Mhz olarak çalıştığını görüyorum.
Ciddi anlamda canım çok sıkılıyor şu an. Temiz kurulum ile Windows 1903 kurup bu sorunu yaşıyor olmam çıldırtıyor beni şu an. Ne yapacağımı bilmiyorum artık.
BİOS güncel. Windows üzerinde güncel olması gereken her şey güncel.
Windows 10 Sürüm 1903 öncesi sürümde böylesi bir sorun yaşamıyorken geçiş sonrası bu saçmalığı anlamış değilim.
@Recep Baltaş @Ali Güngör @Asım Demir @Pantheon @Oreki @Neşeli Enginar
Kurulum sonrası anakart üzerinden ıslık ve cızırtı sesleri gelmeye başladı.
Sesler işlemci civarından geliyor. Anakartın arka tarafından kontrol ettiğim zaman işlemci bölgesinden geliyor.
Bu yetmezmiş gibi üzerine Windows üzerinde bellek Mhz değeri 1600 Mhz olarak görülüyor. Anakartın BİOS menüsüne girip kontrol ettiğim zaman 3200 Mhz olarak çalıştığını görüyorum.
Ciddi anlamda canım çok sıkılıyor şu an. Temiz kurulum ile Windows 1903 kurup bu sorunu yaşıyor olmam çıldırtıyor beni şu an. Ne yapacağımı bilmiyorum artık.
BİOS güncel. Windows üzerinde güncel olması gereken her şey güncel.
Windows 10 Sürüm 1903 öncesi sürümde böylesi bir sorun yaşamıyorken geçiş sonrası bu saçmalığı anlamış değilim.
@Recep Baltaş @Ali Güngör @Asım Demir @Pantheon @Oreki @Neşeli Enginar
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: