Windows 10 sürüm önerisi

Hocam şimdi ben bunu kurduğumda uygulamalar açılabilecek değil mi? Fazla sistemim olmasa da oyun oynuyorum yani. GeForce NOW falan çalışır değil mi?
@EmirhanTR GeForce NOW çalışma şartı olarak Windows 10 anniversary Update istiyor yani 1607 sürümünden itibaren (2016 yılında çıktı). Attığım sürüm 1709 yani 2017'nin nisan ayında çıkmış daha yeni bir sürüm hatta bu bu attığım 1709 için en son yapı olan Kasım 2017 tarihli olmalı. Özetle çalışması gerekiyor.
Ayrıca bunları kurmayı ihmal etmeyin bu sayede oyunlarda DLL hataları almayacaksınız.

Son düzenleme:
Bence Windows 10(Home veya Pro olabilir)22h2versyonu kullanın. Ama Windows 11 23H2 yükleyebilirsiniz.
Ben de en güncelini önerirdim ama arkadaşın öyle bir donanımı yok hocam. 4gb ram de iyi çalışmaz o sistem. en iyisi 1709 olacaktır. En fazla Windows 10 1809 sürümü olabilir fazlası sıkıntılı olur.

Ha. Özelliklere bakmadım özür dilerim bu orijinal mi?
evet. hatta 22h2 en güncel build de var. Bunu kurarak şu hatayı çözdüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Recovery bölümü az olduğundan hata veriyordu güncelleme. Bir de microsoft en güncel isoyu sunmuyor her zaman.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    2,9 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı