Windows 10 Sürüm Önerisi

Doğukan Ürker

Megapat
Yer
Albuquerque
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Benim sistemim yavaşladı ve doldu ve ben format atmak istiyorum. PC'yi sıfırdan sanki ilk aldığım günkü gibi kurmak istiyorum. Ben bu PC'de canlı yayın açıp oyun oynuyorum yani gamerım. Format atmak için bu link uygun mu? Windows 10 Pro Redstone 5 İndir October Update 32-64 Bit Türkçe
Uygunsa oyuncu biri için ideal mi yoksa daha iyisi var mı?

Benim sistemim yavaşladı ve doldu ve ben format atmak istiyorum. PC'yi sıfırdan sanki ilk aldığım günkü gibi kurmak istiyorum. Ben bu PC'de canlı yayın açıp oyun oynuyorum yani gamerım. Format atmak için bu link uygun mu? Windows 10 Pro Redstone 5 İndir October Update 32-64 Bit Türkçe
Attığın linkte ki sürüm tablet bilgisayarlar için.
Böyle insanlar gördüğüm zaman onlara ilginç bakıyorum. Ben 14 yaşındayım fakat çocukluğum senin ki gibi "Gamer" olacağım gibi geçmedi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'unuz orijinalse sürüm değiştirme veya değiştirmek için crack kullanma.

Windows anahtarını al Windows'un orijinal sitesinden indir kur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes neden üçüncü parti linkler vermiş ki? WZT'nin indirme aracı ile son sürümün kurulum imajını indirin ve kurulum yapın. Diğer türlü indirdiğiniz imajlarda zararlı programlar olması olasıdır.

TechBench by WZT (v4.1.1)

Peki, o verdiğiniz yazılımın saf Windows sunduğunun garantisini verebilir misiniz? Ayrıca Micrısoft zaten Windows'un indirme bağlantısını bize sunuyor, ne gerek var 3. parti bağlantılara?

Ayrıca sitenin linki de bana pek de güvenilir gelmedi.

20181107_222618.jpg

Özellikle "rg-adguard" kelimesi dikkatimi çekti ve şüphelendirdi.

Linkiniz uygun değil. Ayrıca ISO dosyasını sunan site de korsan içerik paylaşan bir siteye ait ki korsan Windows ve yazılımlara destek vermemekteyiz.

Aşağıya Microsoft'a ait orijinal Windows'un linkini bıraktım. Oradan indirin. Bir de N11'den, 20 ₺'ye güvenilir bir satıcıdan ürün anahtarı alın eğer sisteminiz orijinal değilse.

Bir de, bekleyebiliyorsanız biraz daha bekleyin. Yakında 1809 sürümü de sunulur. Ha şu anda sunuldu mu bilmiyorum. Belki sunulmuştur. Kontrol edin derim. En son Insider kullanıcılarına dağıtımdaydı.

Windows 10
Rufus

Peki, o verdiğiniz yazılımın saf Windows sunduğunun garantisini verebilir misiniz? Ayrıca Micrısoft zaten Windows'un indirme bağlantısını bize sunuyor, ne gerek var 3. parti bağlantılara?
Windows bir işletim sisteminden Microsoft sitesine girerseniz Media Creation Tool ile indirme yapmanızı istiyor. Linux veya macOS kullanıyorsanız direk bağlantılara ulaşabilirsiniz.

Ayrıca sitenin linki de bana pek de güvenilir gelmedi.

20181107_222618-jpg.342306

Özellikle "rg-adguard" kelimesi dikkatimi çekti ve şüphelendirdi.
Site Microsoft sunucularından üstte belirttiğim bağlantıları alıp 24 saat geçerli olacak şekilde size link sunuyor.

Screenshot (52).png

IDM ile indirme yaptığım adrese dikkat ederseniz dosyayı Microsoft'un kendi SSL güvenlikli sunucularından çekiyorum. Yani site dosyaları kendisi depolamıyor. Güvenli olduğunun garnatisini verebilirim. Bunu Linux veya macOS kurulu bir bilgisayardan indirme yaparken Microsoft sitesinin verdiği linklerle karşılaştırırsan anlayacaksın bunu.

Windows bir işletim sisteminden Microsoft sitesine girerseniz Media Creation Tool ile indirme yapmanızı istiyor. Linux veya macOS kullanıyorsanız direk bağlantılara ulaşabilirsiniz.

Site Microsoft sunucularından üstte belirttiğim bağlantıları alıp 24 saat geçerli olacak şekilde size link sunuyor.

Eki Görüntüle 342310
IDM ile indirme yaptığım adrese dikkat ederseniz dosyayı Microsoft'un kendi SSL güvenlikli sunucularından çekiyorum. Yani site dosyaları kendisi depolamıyor. Güvenli olduğunun garnatisini verebilirim. Bunu Linux veya macOS kurulu bir bilgisayardan indirme yaparken Microsoft sitesinin verdiği linklerle karşılaştırırsan anlayacaksın bunu.

Yani güvenli ben o zaman bunu indiriyim daha yeni korsan link le format attım ve oyunlarda performans sorunlarıyla karşılaştım o zaman bu bağlantıdan indircem peki windows 10 pro ve home sürümlerinde oyunlarda performans farkı oluşur mu ??? ve sitede 1809 versiyonu için sadece home var pro yok.

Ve bu seçtiklerim doğrumu ?
Screenshot_7.png

Bu linkte dosya verilmiş ve bunu indirmeyi düşünüyorum sizce bunu indireyim yok bunu mu?;
Screenshot_7.png

Ve bildiğim kadarıyla UEFİ kurulum yaparken dosyanın 4 gb altı olması lazımmış bu doğru mu ?

Son düzenleme:
İmaj UEFI destekliyor. ISO dosyasının 4.6GB'ı geçtiği zamanlarda USB'ye yazamazsın bu yüzden UEFI kurulum yapılamaz. Bu imajda bu sorun yok.

İmaj güvenilir ve hem Home hem de Pro sürümlerini içeriyor.

Pro ve Home arasında oyunlarda performans farkı yok. İki yerden de indirebilirsiniz. Karar sizindir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı