Windows 10 Sürüm Önerisi

O zaman sorunsuz olan 1809 sürümünün çıkmasını bekleyin. Ardından verdiğim linkten indirip Rufus'a yazdırırsınız.

Bana göre en mantıklısı bu.
O verdiğiz linkte direk sisteme kurulum yapma özelliğide var galiba o zaman rufus gerek gerek kalmaz.
Screenshot_8.png

O verdiğiz linkte direkt sisteme kurulum yapma özelliği de var galiba, o zaman Rufus'a gerek kalmaz.

Eki Görüntüle 343142

Direkt sisteme kurulum yapma değil o seçenek, yükseltme seçeneği. Yükseltme seçeneğini tavsiye etmiyorum, bazen stabilite sorunları oluşabiliyor. Sıfırdan kurulumda bu sorun olmuyor.

2. seçeneği seçin, ardından "ISO dosyası" olan seçeneği seçin. ISO dosyası inecek, ardından ISO'yu Rufus ile yazdırın.

Direkt sisteme kurulum yapma değil o seçenek, yükseltme seçeneği. Yükseltme seçeneğini tavsiye etmiyorum, bazen stabilite sorunları oluşabiliyor. Sıfırdan kurulumda bu sorun olmuyoe.

2. seçeneği seçin, ardından "ISO dosyası" olan seçeneği seçin. ISO dosyası inecek, ardından ISO'yu Rufus ile yazdırın.
Anladım. Umarım inen dosyanın boyutu 4 gb ın altındadır da UEFİ yapabileyim.

Technopat'ın imajı UEFI uyumlu. Siz yanlış indiriyorsunuz. WZT sitesindeki imaj da UEFI uyumlu. 4GB ile alakası yok bu durumun. 4.6GB'a kadar imajlarda sorun yaşamıyorsunuz. İmajdan imaja da değişir tabii ki.
Format dosyasını indirdim tecnopat takini usb ye rufus ile atıp kurulum yapacağım. Benim bildiğim kadarıyla dosya 4gb ı geçtikten sonra UEFİ yapılmıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı