- Makaleler
- 9
Sorun olmaz direkt öyle yapın zaten 2004 sürümü sorunlu bayağı.Ben hala 1909 kullanıyorum 2004'de geçmeden direk 20H2 güncelemesini yapsam sorun olur mu?
Sorun olmaz direkt öyle yapın zaten 2004 sürümü sorunlu bayağı.Ben hala 1909 kullanıyorum 2004'de geçmeden direk 20H2 güncelemesini yapsam sorun olur mu?
Sorun olmaz direkt öyle yapın zaten 2004 sürümü sorunlu bayağı.
Dostum ben yaptım ama Windows 10 20H2 güncellemesi "Değişiklikler geri alınıyor" hatası - Technopat Sosyal bu hatayı alıyorum.Ben hala 1909 kullanıyorum 2004'de geçmeden direk 20H2 güncelemesini yapsam sorun olur mu?
Simdi bu dosyayı açıp kuracağım degilmi başka bir şey yok.
Dostum ben yaptım ama Windows 10 20H2 güncellemesi "Değişiklikler geri alınıyor" hatası - Technopat Sosyal bu hatayı alıyorum.
Dosyalarınızı yedekleyip temiz kurulum yapın.Dostum ben yaptım ama Windows 10 20H2 güncellemesi "Değişiklikler geri alınıyor" hatası - Technopat Sosyal bu hatayı alıyorum.
Şuan harddiskim dolu yedekleme yapamıyorum başka nasıl geçebilirim ?Dosyalarınızı yedekleyip temiz kurulum yapın.
ISO dosyasını flasha yazdırıp özel kurulum yerine yükselt yapın. Direkt harddiskten iso olarak da açabilirsiniz.Şuan harddiskim dolu yedekleme yapamıyorum başka nasıl geçebilirim ?
İşte diyorum ya flash değil harddiskim var 1TB ama o da dolu.ISO dosyasını flasha yazdırıp özel kurulum yerine yükselt yapın. Direkt harddiskten iso olarak da açabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.