Windows 10 superlite 2019 Valorant kaldırır mı?
Açar niye açmasın, ama ekran kartı ve CPU gibi bileşenlerinizin de Valorant ile uyumlu olması gerekiyor.
Windows sürümü çok etki etmez, internette çok aşırı küçük bir araştırma ile (araştırma bile değil) Windows Superlite bulabilirsiniz. En iyisi yeni bilgisayar almak veya yükseltmek. Aynı sistem bende de vardı i3-3120M Intel HD Graphics 4000 8GB RAM versiyonu 70 FPS alıyordum adama vurunca 60'a düşüyordu. Dropta yoktu, RAM takviyesi yapıp Superlite indirin.Sistemim o kadar iyi değil ama 30 FPS alıyor bu benim için yeterli grafikleride duşurdum.
Intel i3 3110.
Intel HD grqphics 4000.
4 GB RAM.
Ve link atar mısınız kaldirirsa.
Normalde 30 FPS alıyorum adama vururken.
Adama vurmadan 60.
Ama droplar var bazen.
Bu gider mi?
FPS'im artar mı?
Windows sürümü çok etki etmez, internette çok aşırı küçük bir araştırma ile (araştırma bile değil) Windows superlite bulabilirsiniz. En iyisi yeni bilgisayar almak veya yükseltmek. Aynı sistem bende de vardı i3-3120M Intel HD Graphics 4000 8 GB RAM versiyonu 70 FPS alıyordum adama vurunca 60'a düşüyordu. Dropta yoktu, RAM takviyesi yapıp superlite indirin.
Windows sürümü çok etki etmez, internette çok aşırı küçük bir araştırma ile (araştırma bile değil) Windows superlite bulabilirsiniz. En iyisi yeni bilgisayar almak veya yükseltmek. Aynı sistem bende de vardı i3-3120M Intel HD Graphics 4000 8 GB RAM versiyonu 70 FPS alıyordum adama vurunca 60'a düşüyordu. Dropta yoktu, RAM takviyesi yapıp superlite indirin.
Beni etiketlemeyi kesin, başka sorunlarınız için başka konu açın.8 GB RAM kaç TL'ye bulurum.
4 GB RAM var bir 4 daha alsam yeter mi?
Eski ya 2x4 olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.