xlgamer Hectopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 149 8 Aralık 2018 #1 Durdurma kodu KMODE EXCEPTION NOT HANDLED Başarısız: SynTP.sys Bu şekilde hata alıyorum oyunda iken genelde yazı yazarken oluyor sebebi ve çözümünü bilen var mı?
Durdurma kodu KMODE EXCEPTION NOT HANDLED Başarısız: SynTP.sys Bu şekilde hata alıyorum oyunda iken genelde yazı yazarken oluyor sebebi ve çözümünü bilen var mı?
Çözüm THE_MILLER 8 Aralık 2018 Synaptics touchpad sürücüsünü kaldırıp güncel sürücüsünü yüklemen gerekiyor. Bulamazsan donanım kimliğini ve mevcut sürümünü paylaş.
Synaptics touchpad sürücüsünü kaldırıp güncel sürücüsünü yüklemen gerekiyor. Bulamazsan donanım kimliğini ve mevcut sürümünü paylaş.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 8 Aralık 2018 #2 Synaptics touchpad sürücüsünü kaldırıp güncel sürücüsünü yüklemen gerekiyor. Bulamazsan donanım kimliğini ve mevcut sürümünü paylaş. Artı 0 Eksi Çözüm
Synaptics touchpad sürücüsünü kaldırıp güncel sürücüsünü yüklemen gerekiyor. Bulamazsan donanım kimliğini ve mevcut sürümünü paylaş.
KS KS xlgamer Hectopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 149 11 Aralık 2018 #3 THE_MILLER dedi: Synaptics touchpad sürücüsünü kaldırıp güncel sürücüsünü yüklemen gerekiyor. Bulamazsan donanım kimliğini ve mevcut sürümünü paylaş. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm teşekkür ederim driver yükleyince çözüldü yeni hatırladım pc yi boş dosya ve uygulamalardan temizlerken Synaptics in programını silmiştim herhalde bundan dolayı. Artı 0 Eksi
THE_MILLER dedi: Synaptics touchpad sürücüsünü kaldırıp güncel sürücüsünü yüklemen gerekiyor. Bulamazsan donanım kimliğini ve mevcut sürümünü paylaş. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm teşekkür ederim driver yükleyince çözüldü yeni hatırladım pc yi boş dosya ve uygulamalardan temizlerken Synaptics in programını silmiştim herhalde bundan dolayı.