Windows 10 System service exception mavi ekran hatası

Wonderland22

Centipat
Uzun zamandır mavi ekran aldığım bilgisayarımda birkaç parça değiştirip format attıktan sonra Windows dahil bütün bileşen driverlarını updatelememe rağmen hala mavi ekran hatası ile karşı karşıyayım. Önceden mavi ekran kodu farklılık gösterirken format attıktan sonra aldığım mavi ekranların hepsi System service exception kodunu veriyor. Mavi ekran almadığım zamanlarda ara ara oyunlarım hata vermeden kapanıyor. İnternette gördüğüm bütün çözümleri denedim ama bir sonuca ulaşamadım. Sistem bileşenlerim aşağıdaki gibidir:

Ekran kartı: MSI GAMING Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB
RAM1: Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram
RAM2: G.Skill 8 GB Aegis DDR4 3000MHz CL16 Single RAM.
SSD: Sandisk SSD Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD
Anakart: MSI B350M PRO-VD Plus AMD çipset soket AM4 DDR4 3200MHz(OC)
İşlemci: Ryzen 5 1600 soket AM4 3.2GHz-3.6GHz 16MB 6/12 65W 12nm işlemci not: İşlemciyi alalı birkaç gün oluyor. İşlemciyi aldıktan sonra format attım.

Blue'e screen wiwerdan aldığım SS ektedir.

Minidump dosyası ektedir: 052420-7437-01.rar

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    70,8 KB · Görüntüleme: 58
CORSAIR iCUE kaldır, RyzenMaster kaldır, Afterburner kaldır, RyzenMasterSDK kaldır.
Windows 1909 yüklü değilse yükletmeyle yükseltip Windows güncellemelerini yapın. Önizlemede olduğun gözüküyor.
DDU rehberini uygulayıp güncel GPU sürücünüzü yükleyin.
2.04.04.111 olanı da yükleyin.

Murat Bey Kolay gelsin.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum bu aralar fakat son mesajınızda Yeni dosyalar nerede? dediğniz bölümü anlayamadım. Acaba biraz daha açıklayıcı konuşabilir misiniz? Çünkü çok bir bilgim yok bilgisayarlar hakkında. Teşekkür ederim

RyzenMaster niye kalkmamış?
Bunla DX yükleyin yüklü değilse resimde DX yolu ile ilgili kayıt eklemiş ama sorun değil yine de kontrol edin.

DirectX in son sürümü zaten yüklü güncellestırmeye gerek yok yazısı cıkıyor. Ayrıca oyundan atarken ektekı hatayı aldım. RyzenMasterı program ekle kaldırdan kaldırmıstım aslında yüklü gozukmuyor ben de

Dosya Ekleri

• Direct x.png
    Direct x.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 49
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı