boraybuğan
Kilopat
Daha fazla
Öncelikle konu da yanlış varsa özür dilerim yeniyim. Herkese merhaba benim bilgisayarımda mavi ekran hatası var ve ben bunu tamı tamına 3 haftadır onarmaya çalışıyorum. Artık yardım edecek birini arama zamanı geldi dediğim an. Şimdi olay şu. Bluescrenwiew mi ne onla baktım şu dosyalar sorunu dxkrnl.sys dxmms1.sys mi ne vardı onu sildim düzeldi sonra baktım. Bir directx aracı imiş bunlar her türlü Directx'i indirmeme rağmen hala devam etti ama birde işin şu yüzü var.
mavi ekrandan önce bilgisayar monitöründe ışık var fakat ekran siyah. Arada biraz bekledim mouse göründü ama hareket ettirdiğimde ise etmiyor ve gidi geliyor monitör de gidince sinyal yok diyor. Kesin Directx yani.
Anlatacağım buydu. Bana bir çözüm lazım şu an güvenli moddayım bir de resmini attım dumpun.
Yetmezse yazın daha ne atılacaksa atayım. Şimdiden teşekkürler.
mavi ekrandan önce bilgisayar monitöründe ışık var fakat ekran siyah. Arada biraz bekledim mouse göründü ama hareket ettirdiğimde ise etmiyor ve gidi geliyor monitör de gidince sinyal yok diyor. Kesin Directx yani.
Anlatacağım buydu. Bana bir çözüm lazım şu an güvenli moddayım bir de resmini attım dumpun.
Yetmezse yazın daha ne atılacaksa atayım. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: