Windows 10 Tablet "Windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor"

babampadisah33

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar sıkıntım su, lütfen yardımcı olun. Elimde HOMETECH PREMIUM TAB 10 2 Sİ 1 ARADA TABLET PC var aldıgımızda Windows 8.1 idi ben Windows 10'a güncelledim geri dönmek istedim fakat bir ay süresi varmış, yapamadım. Fabrika ayarlarına dönmeye sıfırlamaya denedim yine olmadı. 29.12.2015 tarihinde bir daha yapmak istedim, ilk baslarda yaptıgımda su anki yaşadıgım sorun olmadıgı için bir şey olmaz diye düşündüm sonrasında tableti sıfırlamaya basladıktan bir süre sonra hata verdi, sıfırlama başarısız dedi. Sonra ben Windows 10'da devam et dedigimde tablet kapandı tekrar acıldıgında ise siyah ekran geldi, kapandı birkaç saniye bekledikten sonra yine actım aynısı oldu. Bir kez daha deneyeşimde ise "Lütfen bekleyin" yazısı çıktı kocaman Kurtarma başlıgı altında "Windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor"dedi bir şeyler yapmama ragmen sonuç degişmedi, lütfen yardımcı olun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı