R Rtrn34 Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #1 Güncelllemeden sonra Windows 10 tam yüklenemedi hatası. Özel bilgiler var PC'de o yüzden sıfırlayamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Güncelllemeden sonra Windows 10 tam yüklenemedi hatası. Özel bilgiler var PC'de o yüzden sıfırlayamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Çözüm ahmttrn60 14 Mayıs 2023 Rtrn34 dedi: Eki Görüntüle 1778278 Tamir etme derken USB'ye sıfırlama dosyası atıp mı tamir edeceğiz? Bilgisayar açıldı şimdi geri yükleme noktası oluşturacağım sıkıntı yok gibi sizce? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar bu yöntemle açıldı ise yedeklerinizi alıp format atmanız daha iyi olacaktır. Yedekleme ile uğraşmayın.
Rtrn34 dedi: Eki Görüntüle 1778278 Tamir etme derken USB'ye sıfırlama dosyası atıp mı tamir edeceğiz? Bilgisayar açıldı şimdi geri yükleme noktası oluşturacağım sıkıntı yok gibi sizce? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar bu yöntemle açıldı ise yedeklerinizi alıp format atmanız daha iyi olacaktır. Yedekleme ile uğraşmayın.
definitivedition Femtopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 374 Çözümler 7 14 Mayıs 2023 #2 Rtrn34 dedi: Güncelllemeden sonra Windows 10 tam yüklenemedi hatası. Özel bilgiler var PC'de o yüzden sıfırlayamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Windows updateden eski güncellemeye geri don. Artı 0 Eksi
Rtrn34 dedi: Güncelllemeden sonra Windows 10 tam yüklenemedi hatası. Özel bilgiler var PC'de o yüzden sıfırlayamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Windows updateden eski güncellemeye geri don.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.700 Çözümler 99 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #3 Rtrn34 dedi: Güncelllemeden sonra Windows 10 tam yüklenemedi hatası. Özel bilgiler var PC'de o yüzden sıfırlayamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Cihazı onarım hatasında başlatmaya çalıştıktan sonra son güncellemeleri kaldırıp tekrar başlatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Rtrn34 dedi: Güncelllemeden sonra Windows 10 tam yüklenemedi hatası. Özel bilgiler var PC'de o yüzden sıfırlayamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Cihazı onarım hatasında başlatmaya çalıştıktan sonra son güncellemeleri kaldırıp tekrar başlatmayı deneyin.
KS KS R Rtrn34 Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #4 definitivedition dedi: Windows Update'den eski güncellemeye geri don. Genişletmek için tıkla... Bir sorunla karşılaştığımız için Windows'un en son özellik güncelleştirilmesini kaldıramıyoruz bunun yerine bilgisayarını sıfırlamayı dene. ahmttrn60 dedi: Cihazı onarım hatasında başlatmaya çalıştıktan sonra son güncellemeleri kaldırıp tekrar başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmuyor. Artı 0 Eksi
definitivedition dedi: Windows Update'den eski güncellemeye geri don. Genişletmek için tıkla... Bir sorunla karşılaştığımız için Windows'un en son özellik güncelleştirilmesini kaldıramıyoruz bunun yerine bilgisayarını sıfırlamayı dene. ahmttrn60 dedi: Cihazı onarım hatasında başlatmaya çalıştıktan sonra son güncellemeleri kaldırıp tekrar başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmuyor.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.700 Çözümler 99 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #5 Rtrn34 dedi: Bir sorunla karşılaştığımız için Windows'un en son özellik güncelleştirilmesini kaldıramıyoruz bunun yerine bilgisayarını sıfırlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda çalıştırmayı deneyin. Ardından flash bellek ile belgelerinizi alıp format atın. Artı 0 Eksi
Rtrn34 dedi: Bir sorunla karşılaştığımız için Windows'un en son özellik güncelleştirilmesini kaldıramıyoruz bunun yerine bilgisayarını sıfırlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda çalıştırmayı deneyin. Ardından flash bellek ile belgelerinizi alıp format atın.
KS KS R Rtrn34 Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #6 ahmttrn60 dedi: Güvenli modda çalıştırmayı deneyin. Ardından flash bellek ile belgelerinizi alıp format atın. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde güncelleştirmeler tamamlanamadı diyor. Artı 0 Eksi
ahmttrn60 dedi: Güvenli modda çalıştırmayı deneyin. Ardından flash bellek ile belgelerinizi alıp format atın. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde güncelleştirmeler tamamlanamadı diyor.
definitivedition Femtopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 374 Çözümler 7 14 Mayıs 2023 #7 Rtrn34 dedi: Aynı şekilde güncelleştirmeler tamamlanamadı diyor. Genişletmek için tıkla... Sistem açılırken Gelişmiş seçeneklere gir oradan komut istemine tıkla ve sfc/scannow komutunu yaz. Artı 0 Eksi
Rtrn34 dedi: Aynı şekilde güncelleştirmeler tamamlanamadı diyor. Genişletmek için tıkla... Sistem açılırken Gelişmiş seçeneklere gir oradan komut istemine tıkla ve sfc/scannow komutunu yaz.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.700 Çözümler 99 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #8 DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth ve SFC /scannow komutlarını komut isteminden komutları girip dene. Artı 0 Eksi
DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth ve SFC /scannow komutlarını komut isteminden komutları girip dene.
KS KS R Rtrn34 Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #9 definitivedition dedi: Sistem açılırken gelişmiş seçeneklere gir oradan komut istemine tıkla ve sfc/scannow komutunu yaz. Genişletmek için tıkla... Windows kaynak koruması istenen işlemi gerçekleştiremedi diyor türkçesi. Artı 0 Eksi
definitivedition dedi: Sistem açılırken gelişmiş seçeneklere gir oradan komut istemine tıkla ve sfc/scannow komutunu yaz. Genişletmek için tıkla... Windows kaynak koruması istenen işlemi gerçekleştiremedi diyor türkçesi.
definitivedition Femtopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 374 Çözümler 7 14 Mayıs 2023 #10 Rtrn34 dedi: Windows kaynak koruması istenen işlemi gerçekleştiremedi diyor türkçesi. Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Fotoğraf atın. Artı 0 Eksi
Rtrn34 dedi: Windows kaynak koruması istenen işlemi gerçekleştiremedi diyor türkçesi. Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Fotoğraf atın.