Eki Görüntüle 1778278
Tamir etme derken USB'ye sıfırlama dosyası atıp mı tamir edeceğiz?
Bilgisayar açıldı şimdi geri yükleme noktası oluşturacağım sıkıntı yok gibi sizce?
Windows updateden eski güncellemeye geri don.Güncelllemeden sonra Windows 10 tam yüklenemedi hatası. Özel bilgiler var PC'de o yüzden sıfırlayamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Güncelllemeden sonra Windows 10 tam yüklenemedi hatası. Özel bilgiler var PC'de o yüzden sıfırlayamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Windows Update'den eski güncellemeye geri don.
Cihazı onarım hatasında başlatmaya çalıştıktan sonra son güncellemeleri kaldırıp tekrar başlatmayı deneyin.
Bir sorunla karşılaştığımız için Windows'un en son özellik güncelleştirilmesini kaldıramıyoruz bunun yerine bilgisayarını sıfırlamayı dene.
Güvenli modda çalıştırmayı deneyin. Ardından flash bellek ile belgelerinizi alıp format atın.
Sistem açılırken Gelişmiş seçeneklere gir oradan komut istemine tıkla ve sfc/scannow komutunu yaz.Aynı şekilde güncelleştirmeler tamamlanamadı diyor.
Sistem açılırken gelişmiş seçeneklere gir oradan komut istemine tıkla ve sfc/scannow komutunu yaz.
Anlamadım. Fotoğraf atın.
- Windows kaynak koruması istenen işlemi gerçekleştiremedi diyor türkçesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.