Windows 10 tema desteği için imza kampanyası

Daha kullanışlı denetim masası vb. Bu forumda yaş muhabbeti yapmak istemiyorum fakat hiç kullandın mı? Windows 10 iyi hoş kullanıcı dostu ama bir ayarı değiştirmeye çalışınca canım çıkıyor.
Dostum XP, 7, 8, 8.1 ve önceki versiyonları bile kullandım 98 ve 95'de kernelex yapdım. İstersen daha da sayabilirim kullandıklarımı ME, NT, win 3.11. Yazım hataları için kusura bakmayın telden yazmak çok zor oluyor.

Dostum xp, 7 8, 8,1 ve önceki versiyonları bile kullandım 98 ve 95 de kerneex yapdım. İstersen daha da sayabilirim kullandıklarımı me nt win 3.11.
Google'dan en eski Windows sürümlerine bakmışsınız gibi geldi nedense. Windows 3.1 kullanan birinin 10 yıllık işletim sistemine mağara çağı demesi saçma geldi bana. Çekirdekler eskidi ayrı konu modern uygulamalar için sıkıntı ama kullanıcı arayüzü gelmeli.

Google'dan en eski Windows sürümlerine bakmışsınız gibi geldi nedense. Windows 3.1 kullanan birinin 10 yıllık işletim sistemine mağara çağı demesi saçma geldi bana. Çekirdekler eskidi ayrı konu modern uygulamalar için sıkıntı ama kullanıcı arayüzü gelmeli.
Windows 7 kendini sevdiren bir işletim sistemiydi .d W10 bana daha soluk geliyor ama mecburen bunu kullanmak zorundayız.

Emin ol internetten bakan biri kernelexi bulmakta zorlanır. XP'den önce çıkanları çok sonra kullanma şansı buldum ama 98 çok hoşuma gitmişti hele kernelex yapıp zamanın oyunlarını normalde desteklemeyen işletim sisteminde oynamak güzeldi.
Emin ol internetten bakan biri kernelexi bulmakta zorlanır. XP'den önce çıkanları çok sonra kullanma şansı buldum ama 98 çok hoşuma gitmişti hele kernelex yapıp zamanın oyunlarını normalde desteklemeyen işletim sisteminde oynamak güzeldi.
Eklemeyi unutmuşum yenileme özelliği 98'de gelmişti Windowsa ama görev yöneticisi var mıydı? Hatırlamıyorum.
Windows 7'den 10'a geçince alışmak zor oldu ama alıştıktan sonra W7'yi eski görmeye başladım. W7'nin Oyunla birlikte gelmesi güzeldi. W10'un aksine. Windows 95'te bile oyun vardı. XP'de pinpal efsaneydi ama W10'nun oyunsuz gemesi kötü oldu.
Hala Windows 10 için W7 teması isteyen varsa baksın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı