Windows 10 temel desteği ne zaman bitiyor?

Sana beğenmedim atan herkesi etiketleyecek misin? Eğer hiçbir şekilde açıklamadan Windows 11 kötü diyorsan ve ben bu dediğine katılmıyorsam beğenmedim şeklinde tepki ekleyebilirim. Ayrıca Windows 10'u her yönüyle iyi olduğunu söylemek, Windows 10'u destekleyen mesajdan başka bir şey değildir.

Son düzenleme:
Sana beğenmedim atan herkesi etiketleyecek misin? Eğer hiçbir şekilde açıklamadan Windows 11 kötü diyorsan ve ben bu dediğine katılmıyorsam beğenmedim şeklinde tepki ekleyebilirim. Ayrıca Windows 10'u her yönüyle iyi olduğunu söylemek, Windows 10'u destekleyen mesajdan başka bir şey değildir.
Hocam pardon, çok özür dilerim.

Ekim 2025'e kadar gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Hatta biraz daha yuvarlarsan 2026'nın başlarına kadar da idare eder. Burada sıkıntı olan konu destek kesildikten sonra tarayıcılar falan da desteğini keseceği için, arkaplanda birsürü güvenlik açığı tetiklenebilir. Tarayıcı kanadında ciddi güvenlik problemleri yaşayabilirsin. Windows 10'un kendisi bir süre daha götürür ama. Valorant falan da ışık hızında desteğini kesmez.
Hocam belki olmaz ama mesela 2026'dan itibaren çoğu tarayıcı Windows 10 desteğini keserse ve Windows 10 LTSC kullananlar sonraki yıllarda böyle sorunlarla karşılaşır mı?

Hocam belki olmaz ama mesela 2026'dan itibaren çoğu tarayıcı Windows 10 desteğini keserse ve Windows 10 LTSC kullananlar sonraki yıllarda böyle sorunlarla karşılaşır mı?
Evet. Tarayıcı destekleri tüm windows 10 sürümleri için geçerli. Tarayıcıların desteği kesildiği zaman LTSC sürümlerinde de kullanamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı