Windows 10 temiz kurulum esnasında hangi key kullanılır?

Ürün etkinleştirme de gerekli diyor.
Ürün anahtarı VK7jg- [ TRIAL VERSION ] diyor.

Trial version yazan lisans anahtarı kendinize ait satın alınmış bir lisans anahtarı ise Microsoft desteğe yazabilirsiniz. Yazdığınıza göre lisans anahtarı Windows'u ilk kurduğunuzda verilen deneme sürümü lisansında bu şekilde yazar.

Dediğinizi anlayamadım hocam.

VK7jg- [ TRIAL VERSION ] bu lisans anahtarı deneme sürümü için kullanılır hocam. Lisans anahtarı satın almış mıydınız?
Örnek vermem gerekiyorsa ilk bilgisayar aldığınızda Windows kurarsınız ya Windows belli bir süre deneme sürümü niyetinde trial versiyon yazan geçici bir lisans verir süre bitincede Windows etkinleştirilemedi hatasını alırsınız.

VK7jg- [ TRIAL VERSION ] bu lisans anahtarı deneme sürümü için kullanılır hocam. Lisans anahtarı satın almış mıydınız?
Örnek vermem gerekiyorsa ilk bilgisayar aldığınızda Windows kurarsınız ya Windows belli bir süre deneme sürümü niyetinde trial versiyon yazan geçici bir lisans verir süre bitincede Windows etkinleştirilemedi hatasını alırsınız.

Ben Windows'u yeni kurdum ondan olabilir mi acaba?

Ben Windows'u yeni kurdum ondan olabilir mi acaba?

Henüz lisans anahtarı girmediğiniz için deneme sürümü lisans anahtarı aktif edilmiştir hocam lisans anahtarınız var ise ürünü etkinleştir kısmına girip lisans anahtarını girerseniz sorun kalmayacaktır şayet lisans anahtarınız yok ise retail veya OEM lisans anahtarları satın alıp kullanabilirsiniz.

Henüz lisans anahtarı girmediğiniz için deneme sürümü lisans anahtarı aktif edilmiştir hocam lisans anahtarınız var ise ürünü etkinleştir kısmına girip lisans anahtarını girerseniz sorun kalmayacaktır şayet lisans anahtarınız yok ise Retail veya OEM lisans anahtarları satın alıp kullanabilirsiniz.

Yarın OEM Key alacağım hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı