Merhaba öncelikle 2 gün önce bilgisayarıma Driver Booster isimli driver güncelleyen programı indirdim. (Sözde driver güncelliyorumuş. Neyse) Program güncel olmayan birkaç driver buldu ve güncelledi. Sonradan araştırmam üzere bu program (Driver Booster)hiç de iyi bir program değilmiş...
Arkadaşlar ben sürücülerimi güncelledim sonra Driver Booster'ı indirdim ve sürücü güncelleştirmeleri var dedi güncelledim PC mavi ekran hatası vermeye başladı sonra format attım PC eski haline geldi peki neden Driver Booster sürücülerim güncel olmasına rağmen niye sürücülerin güncel değil diyor?
Arkadaşımın bilgisayarında Driver Booster kullanmıştım ancak sonradan öğrendim ki eksik sürücü veya yanlış sürücü yükleyebiliyormuş. Bunu öğrendikten sonra Windows ayarlar bölümünden kurtarma bölümüne girerek bilgisayarı sıfırladım, Driver Booster ile yüklenen Driver'lar da silinir mi?
Driver Booster'ın berbat olduğunu biliyordum fakat deneyeyim dedim, sonuç: PC açılmadı ve format atmak zorunda kaldım. Sorun IDE Driver'lerini güncellediği için büyük ihtimalle. Not: Driver Booster kullanmayın, kullandırtmayın.
Bilgisayarıma Driver Booster 7 yükledim, yanlış driver yükledi herhalde çok yavaşladı PC. Neyse, şu an o driverleri nasıl silip eski driverleri kurarım? Sistem geri yükleme de hata veriyor.
Laptopumu yaklaşık 1 ay önce sıfırlamıştım. Arkadaşımın önerisi sonucu Driver Booster programını kullandım. Rootkit veya herhangi bir virüs bulaştıysa Malwarebytes bütün bunları silebilir mi? Herhangi başka bir öneriniz var mı?
Merhaba ben Windows 10 kullanıyorum ve Driver Booster ile güncelleme yaptıktan sonra kulaklıktan ses gelmedi. Eski drivera dönme yöntemlerini denedim ama yine düzelmedi. iPhone kulaklığı ve Sony Xperia kulaklığı kullanıyorum.
Dün topladım bilgisayarı bugün windows 8.1 pro kurdum sorunsuz bir şekilde açıldı sonra driver boosterdan driverları güncelledim. Arkadaşım bu yüzden mavi ekran hatası aldığımı söylüyor. Bütün parçaları vatan computer'dan aldım ve onlara toplattım.
Game Booster ile Driver güncelledim. Hatta optimus özelliği olduğunu öğrendim. Fakat 2 defa mavi ekran hatası aldım. Windows 1909 sürümü ile güncel değil. Daha güncellemedim. Bu sorun nasıl gider? Hata kodu: Driver Power STATE FAILURE
Merhaba. Bilgisayarımı güncellemek için Driver Booster adlı programı indirdim ama ses ile ilgili şeyleri güncellerken bir hata oldu sanırım ve bilgisayarı yeniden başlattığımda bilgisayardan ses çıkmıyordu. Ben de internetten IDT High Definition Audio Codec son sürümünü indireyim dedim düzeldi...
Evdeki 2.bilgisayara format attım, Iobit Driver Booster ile de güncellemelerini yaptım her şey tamam. Sonra bilgisayar özelliklerine bakınca 14.30 GHz gösteriyor. Eskiden böyleydi 3.3-3,4 GHz idi. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bilgisayarıma format attıktan sonra sürücüleri yüklemek için Driver Booster'ı indirdim. 8.1 ve 10'da denememe rağmen sürekli güncelleme başarısız hatası alıyorum. Sürücülerimi yükleyemiyorum, başka sürücü güncelleme programlarını denedim sorun olmuyor. Yardımcı olur musunuz?