Windows 10 Temiz Kurulumda Microsoft hesabı istiyor

225893

Hectopat
Makaleler
1
PC'mde çıkan sıkıntılar yüzünden temiz kurulum yapmaya karar verdim, her şeyi yaptım ama en sonda özellikleri ayarlamayı sorması yerine biraz bekleyin diyor ve Microsoft hesabıyla giriş yapmamı istiyor. Ne yapmam lazım? Neyi yanlış yaptım? Microsoft hesabımı girmeyi denedim ondan sonrada PIN oluşturun diyor. Ama temiz kurulumun böyle ilerlemediğini bildiğimden yapmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama temiz kurulumun böyle ilerlemediğini bildiğimden yapmadım.
Öyle ilerlemediğini nereden çıkardınız ki? Windows 8'den bu yana ilk kurulumda Microsoft hesabına giriş yapılma imkanı veriliyor. Kurulumda bir sorun yok. PIN istemesinin sebebi de uzun şifreler girmek yerine kısaca bir PIN kod ile hesabınıza giriş yapmanızı sağlamak. Microsoft hesabına giriş yapmadan da kurulumu tamamlayabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam sizden bir hesaba giriş yapmanızı istediğinde sol altta bir hesaba giriş yapmadan kuruluma devam edebilmeniz için bir seçenek olacaktı.

Bugun benim de basima geldi. Diger kurulumdan farkli olarak wifiye baglanarak devam ettim. Internete baglandigin zaman microsoft hesabina giris yapmadan kuruluma devam edemiyorsunuz. Oyle bir secenek yok. Pin olusturmayi da zorunlu tutuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı