Windows 10 temiz kurulumdan sonra bu uygulama cihazınız ile uyumlu değil hatası

Sleex0x0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aşağı resmini de bırakacağım. Chrome dışında ne indirdiysem bütün hepsine bu hatayı veriyor. İndirdiğim Windows sürümü güncel. Microsoft'un kendi sitesinden indirdim daha yeni. Bunu çözmek için ne yapabilirim?

1649257748002.png

Sistemin 32 bit ise 64 bit destekleyen programları indirmiş olabilirsin. 32 bit versiyonu bulup onları indireceksin. Veya bilgisayarını temiz kurulum ile 64 bite çevireceksin.

Sistemin 32 Bit ise 64 Bit destekleyen programları indirmiş olabilirsin. 32 Bit versiyonu bulup onları indireceksin. Veya bilgisayarını temiz kurulum ile 64 Bit'e çevireceksin.

Hocam HD Tune bile açmıyor. 64 Bit bilgisayarım var. Ve hiçbir programı açmıyor. Discord'u bile açmıyor. Oyunları falan zaten açmıyor.

Hocam şu konuma göz atıp bir yorum yazabilir misiniz yardımlarınızı bekliyorum şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

İşletim sistemin de 64 Bit ilginç doğrusu. ARM versiyonlarını indirmediğini varsayıyorum uygulamaların. Peki Store'dan bir şey indirebiliyor musun?

Stora bile girerken aynı hatayı veriyor. Az önce güncelleme gelmişti umutlanmıştım düzelecek diye. Güncellemeyi yaptı ama yine düzelmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı