Windows 10 TP Build 10056 İndirme bağlantıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sfc /scannow yaparken veya yeni bir güncelleme yaparken çok çok bekliyorum. Bu kadar uzun sürmemesi lazım. Acaba build bende hatalı/arızalı mı? Yeniden mi kursam

NOT: Bu sorum 10056 ile ilgili değil. Genel bir sorun.

Aero Glass dediğiniz aşağıdaki midir ?
627VLW.jpg
Hayır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atarak mı yüklüyoruz yoksa upgrade şeklinde mi ilerliyoruz. Bu konudan da bahseder iseniz ona göre yükleme yapabiliriz ya da yapabilir arkadaşlar :)
Upgrade olarak geçmek zararlı. Çünkü stabil tp sürümü değil ve MS olarak yayınlanmamış. O yüzden temiz kurulum daha az hata almanızı sağlayacaktır. Her zaman da temiz kurulumdan yanayım.

Murat, temiz kurulumda kastın cracksiz sadece bir kurulum mu acaba? Hiç dokunulmadan orijinal bir şekilde. Çünkü gelir seviyesi iyi olmayan vatandaşımız çok da merak ettim.

Hayır temiz kurulum demek yükseltme veya acemi formatı dediğim harici olan format biçimidir.
Temiz format usb veya DVD medyasından boot edilip önceki işletim sisteminin kurulu olan diski silip kuracağın sistemi kurmaktır. Senin bahsettiğin olaya dokunulmamış sistem diyoruz. İkisi farklı olaylar yani :)

Bazen çok stabil bazen uzun sure bekleyip kalma. Nedir sorun anlamış değilim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Murat5038 Selamlar,

Ayrı bir konu olarak açtım ama burada da sormak isterim internet özelliklerine girip TCP v4 v6 ayarlarına giriş yapamıyorum (properties blank görünüyor) sizde de aynı sorun var mı yoksa benim donanımla alakalı bir durum mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı