Camtasia çalışacaktır mutlaka. Stabil sürüm olmadığından geliştirme aşamasındaki kodlama hataları veya özelliklerden dolayı hatalar alabilirsiniz.Günlük kullanımda nasıl hatalar olabiliyor ki? Camtasia çalışsın yeter, 8.1de internetde bile donuyor.
Camtasia çalışacaktır mutlaka. Stabil sürüm olmadığından geliştirme aşamasındaki kodlama hataları veya özelliklerden dolayı hatalar alabilirsiniz.Günlük kullanımda nasıl hatalar olabiliyor ki? Camtasia çalışsın yeter, 8.1de internetde bile donuyor.
Zaten sorun çıkar demiyorum. Çıkabilir diyorum bunu bilmesi gereklidir sonra neden pc açılmıyor neden çöküyor diye çözüm aramasını önlemektir.Ben yaklaşık 2 aydır win 10 kullanıyorum. Dün de 10074 gectim. Ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.
En kötü 8.1 kurarım bir hata olursa. TR Dil var mı?Zaten sorun çıkar demiyorum. Çıkabilir diyorum bunu bilmesi gereklidir sonra neden pc açılmıyor neden çöküyor diye çözüm aramasını önlemektir.
Ürün anahtarı gerekli değil stabil sürüm olmadığı için. Ücretsiz kullanabilirsin. Tabi ki stabil sürüm çıkana kadar.ürün anahtarını nasıl yapacağım? İnternetde olanı girsem olur mu?
8.1 lisansım var zaten.Ürün anahtarı gerekli değil stabil sürüm olmadığı için. Ücretsiz kullanabilirsin. Tabi ki stabil sürüm çıkana kadar.
Berkant hiç konuları takip etmiyorsun galiba8.1 lisansım var zaten.Bu ESD formatında, USB'ye nasıl atacağım?
Ben TEOG mağduruyum abi, kafam yerimde değil pek.Berkant hiç konuları takip etmiyorsun galibaÖnceki Win 10 sürümlerinde ESD nasıl dönüştürüldüğünü yazdım. Hatta bu konunun 1. sayfasında yeni dönüştürücüyü bile paylaştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.