Windows 10 Ücretsiz Kurabilir miyim?

Fearoot88

Kilopat
Katılım
11 Ekim 2017
Mesajlar
376
Merhaba arkadaşlar, Microsoft'un sitesinden Windows 10'u şimdi kurun indiriyorum şu an, ücretsiz mi indireceğim yoksa benden kurmam için lisans anahtarımı isteyecekler? Ücretsiz kurabilir miyim Windows 10?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'un ücretsiz sürümünde Kişiselleştirme ayarlarına girdiğinizde sizden Windows'u etkinleştirmenizi ister. Ayrıca sağ altta Windows'u Etkinleştir diye bir yazı çıkar ve o yazı hiçbir zaman oradan kaybolmaz hep orada durur. Bu iki şey çok problem oluşturacak şeyler değillerdir zaten Kişiselleştirme çok önemli bir ayar değil. Bu ayarlardan muaf şekilde Windows 10'u sınırsız olarak kullanabilirsiniz.
 
Sınırsız kullanılıyor ama sağ alttaki Windows'u Etkinleştir yazısı pek güzel durmuyor. 25-30 liraya tek kullanımlık CD-KEY'ler var ve güvenli. Kullanan arkadaşlarım var ve çok memnunlar.

Sanal makinede uzun süredir Windows 10 kullanıyorum. CD-KEY girmeden hala kullanabiliyorum ama kişiselleştirme yok, Windows'u Etkinleştir yazısı var.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı