Çözüldü Windows 10 UEFI Bellek Kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KaradutVeCeviz

Hectopat
Ali Abi'nin videosunu izledim, orada DVD'ye kurmak için ISO dosyasını indiriyoruz demişti. Diğer seçenekte de flaş bellek için kurulum seçeneği vardı. Onu seçtim kurdum belleği seçip, bir sonraki videoya geçtim. Makalede Recep Abi ISO dosyasını Rufus'la flaş belleğe yazıyordu UEFI kurulum için. Yani ISO indirmem gerekiyormuş. Ali Abi'nin videosundan yanlış anlaşılıyor. Ben direkt olarak flaş belleğe kurdum, bu flaştan UEFI kurulum olur mu yoksa tekrar ISO olarak indirmem mi gerekiyor? Veya flaşın içindeki dosyaları Rufus ile UEFI kurulum için tekrar yazabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
MediaCreationTool.exe'den ISO dosyasını indirmek yerine direkt olarak USB'ye kurmuştum. Sonra videoda ISO dosyasının kullanıldığını görünce ISO dosyasını indirip flaş belleğe Rufus'tan tekrar kurdum. Direkt flaşa kurduğum dosyalarla Rufus'la ISO dosyasından kurduğum dosyalar aynı yani sorun yokmuş ben 2 kere indirmiş oldum aynı dosyaları ama en azından DVD'ye de yazabilecek ISO dosyam olmuş oldu. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı