Windows 10 UEFI kurulumdan sonra tüm USB'ler kilitleniyor

önderkuzu

Hectopat
Arkadaşlar Windows 10 64 Bit UEFI yükledikten sonra bilgisayarı ilk açtığım zaman PC'de bulunan tüm USB'ler kilitleniyor. PC yeniden başlattığımda düzeliyor, MBR yüklü iken böyle bir sorun yoktu daha önce karşılaşan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
GA-970A-DS3p (rev. 1.0) ana kartım bu UEFI BIOS.
Rufus-1.4. 10 kullanarak UEFI hazırladım.
Bir diğer sıkıntı ise LCD monütör görüntü geç geliyor ya da hiç gelmiyor reset atıyorum veya uyku düğmesine basıyorum o şekilde görüntü geliyor DVI ve HDMI olarak baglıyorum sorun aynı.

Güç seçeneklerinden "hızlı başlatma"yı kapatmayı deneyin.

Sizin dediğiniz gibi yaptım görüntü düzeldi USB'ler için kontrol edeceğim bir problem çıkar ise olumlu olumsuz tekrar yazarım. Yardımınız için sağ olun.
Evet arkadaşlar son olarak yapılan işlemlerden sonra sorun halen devam etmekte USB 3.0'lar iptal oldu çalışmıyor ne takılırsa takılsın algılama yok aynı zamanda PC acılıyor fakat ekran bazen gelıyor bazen hiç gelmiyor monitör Power lambası yanım sönüyor görüntü vermiyor reset bazen de kople kapatıp Power enerjisini kesip tekrar acmam gerekiyor böyle sorunlar hep benimi bulur :) acilen yardıma ihtiyacım var UEFI yukledık güya daha hızlı çalıssın diye.
Evet arkadaşlar son olarak yapılan işlemlerden sonra sorun halen devam etmekte USB 3.0'lar iptal oldu çalışmıyor ne takılırsa takılsın algılama yok aynı zamanda PC acılıyor fakat ekran bazen gelıyor bazen hiç gelmiyor monitör Power lambası yanım sönüyor görüntü vermiyor reset bazen de kople kapatıp Power enerjisini kesip tekrar acmam gerekiyor böyle sorunlar hep benimi bulur :) acilen yardıma ihtiyacım var UEFI yukledık güya daha hızlı çalıssın diye.
Saygı değerli arkadaşlar basıma gelen vahim olay düşünsem bile bulamazdım sorun ekran kartı BIOS probleminden yapıyormuş güncelledim düzeldi benim gibi başına gelen olursa denesin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı