Windows 10 ürün anahtarı nereden alınır?

CerrahpaşaLı

Decapat
Katılım
14 Ağustos 2021
Mesajlar
163
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, herkese hayırlı geceler. Hazır sisteme Windows kurdum ama etkinleştirin uyarısı alıyorum. Key bulabilir miyim? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorun yaşadınız mı? Keyin türü ne, OEM/Retail/MAK?

Şu şekilde sorun yaşadım hocam. Windows 10 ve 365 Pro lisans Office programlarını da satın almıştım. Bugün Office üzerinde işim oldu kullanmak istediğimde satın alma ekranına yönlendirdi. Ürünü aldıgım yere mesaj attıgım da satın alırken hesap verildiğini beyan etti. Ben ürünü satın aldığımı kanıtladım onlar bana hesap verdiklerini kanıtlayamadılar çünkü mailde de yoktu. Bana şirketin hesabını verdiler. Giriş yaptığımda tüm müşterilerine verilen hesap olduğunu anlamam çok geç olmadı. Zira herhangi özel bir dosya kaydetmeniz durumunda satın alım işlemi yapan herkes o bilgilere ulaşacaktı. Pasaport kaydı yapan kişinin wordü çok kez görüntülenmiş mesela. Bunu dile getirdim sizin satın aldığınız hesapta özel değil özel için ekstra 29 TL ücret talep edildi. Pişmanım alım yapmayın!
 
Şu şekilde sorun yaşadım hocam. Windows 10 ve 365 Pro lisans Office programlarını da satın almıştım. Bugün Office üzerinde işim oldu kullanmak istediğimde satın alma ekranına yönlendirdi. Ürünü aldıgım yere mesaj attıgım da satın alırken hesap verildiğini beyan etti. Ben ürünü satın aldığımı kanıtladım onlar bana hesap verdiklerini kanıtlayamadılar çünkü mailde de yoktu. Bana şirketin hesabını verdiler. Giriş yaptığımda tüm müşterilerine verilen hesap olduğunu anlamam çok geç olmadı. Zira herhangi özel bir dosya kaydetmeniz durumunda satın alım işlemi yapan herkes o bilgilere ulaşacaktı. Pasaport kaydı yapan kişinin Word'ü çok kez görüntülenmiş mesela. Bunu dile getirdim sizin satın aldığınız hesapta özel değil özel için ekstra 29 TL ücret talep edildi. Pişmanım alım yapmayın!

Hocam peki ne yapacaksınız. Ben de başka siteden almayı düşündüm win10pro ve office progamlarını. Şu aktileştiren progamlar daha güvenli geldi bunları duyunca.
 
Hocam peki ne yapacaksınız. Ben de başka siteden almayı düşündüm win10pro ve office progamlarını. Şu aktileştiren progamlar daha güvenli geldi bunları duyaldıgım
Aldığım office programının özel olmadığını belirttiler. Özel olarak şahsıma ait hesap fiyatını sordum 29.90 TL olarak belirttiler. Dün özel office aldım şifre değiştirerek kullanıma başladım. Herhangi bir durum yaşanmadı. Windows ile alakalı bir sorunum da olmadı. Ama yukarda da belirtilen Sağlamlisans üzerinden alışveriş yapın. Sorunum halloldu cuzi miktarda ama sorun çözme konusunda çok acemi ve vurdumduymazlar dert anlatana kadar beynimi kenara bıraktım en son maddi olarak çözdüm anlatamıyorum yani. Belgeyle,maille,kredi kart ekstresiyle konuşuyorum ben ama karşıdaki müşteri temsilcisi sözle bir şeyler kanıtlamaya çalışıyor.Site olarak memnun kalmadım diğer SAĞLAMLİSANS'ı kullanın derim.
 

Geri
Yukarı