Windows 10 üstünden Windows 11'e geçerken yüklenmiyor

Keiji

Femtopat
Daha fazla  
Normalde Windows 10 ile geldiği için 11'i kurmaya üşendiğim bilgisayarıma iki gündür Windows 11 kurmaya çalışıyorum. Tüm aşamaları hallettikten sonra bilgisayar yeniden başlıyor ve ekrende "Güncelleştirmeler üzerine çalışılıyor %0 bilgisayarı açık tutun. Bilgisayarınız birkaç kez yeniden başlatılabilir." Yazısı sürekli olarak aynı şekilde duruyor. Dün gece indirmek için bekliyordum yaklaşık bir saat boyunca yüzdelik hiç artmadyı ben de yattım uyandığımda yine bir oynama yoktu. Bilgisayarı kapayamadığım için de Power kablosunu sök tak yapıp Windows 10'dan devam ettiğini gördüm bilgisayarın. Şimdi tekrar deniyorum ve saatlerdir aynı ekran %0 ibaresinde hiçbir oynama olmadan dönmeye devam ediyor buradaki sorun ne acaba?

Temiz kurulummu yapıyorsun yoksa Windows üzerinden mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
öneririm.

Temiz kurulummu yapıyorsun yoksa Windows üzerinden mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
öneririm.

Windows 10 kullanıyorum şu anda onun üzerinden kurulum yapmaya çalışıyorum fakat dediğim gibi son etapda sürekli başa dönüyorum. Temiz kurulum nasıl yapabilirim bilgilendirebilir misiniz?

Windows 10 kullanıyorum şu anda onun üzerinden kurulum yapmaya çalışıyorum fakat dediğim gibi son etapda sürekli başa dönüyorum. Temiz kurulum nasıl yapabilirim bilgilendirebilir misiniz?

Bu videodan yapabilirsin temiz kurulum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı