Windows 10 "unable to open archive file" hatası

Swiftea

Decapat
Katılım
20 Ekim 2020
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bilgisayarım kötü olduğu için atlas OS kurdum bir uygulama kurmak istiyorum fakat izinlerden dolayı "unable to open archive file" diye bir hata veriyor. Bu izini nereden açacağımı da bilmiyorum yardım eder misiniz?
 
Arşiv dosyası açılamıyor demek her hangi bir izin değil. Büyük ihtimal katılımsız bir uygulama kurmak istiyorsunuz ve o da Winrar vb ile sıkıştırılıp sfx yapılmış. Büyük ihtimal dosya bozuk veya Winrar'ı kurmayı deneyin. Bu arada Atlas OS edition falanmı?
 
Arşiv dosyası açılamıyor demek herhangi bir izin değil. Büyük ihtimal katılımsız bir uygulama kurmak istiyorsunuz ve o da WinRAR vb ile sıkıştırılıp SFX yapılmış. Büyük ihtimal dosya bozuk veya WinRAR'ı kurmayı deneyin. Bu arada atlas OS Edition falan mı?

Hocam o ne demek oluyor tam olarak bilmiyorum atlas OS'in sitesinden indirdim.
 
Bu arada bu tip Lite windows tarzı şeyleri kurmanızı tavsiye etmem en iyisi kendiniz hazırlayın ntlite ile @OgnitorenKs in hazırladığı rehberler var onlara bakabilirsiniz Lite windows için ben o rehberlerden baya faydalandım güzel bi win10 iso hazırladım şu anda onu kullanıyorum hareket etmeyen pc uçtu :)

Hocam installerını yönetici olarak çalıştırınca oldu yine de çok teşekkür ederim :)
Ne demek :)
 
Bu arada bu tip Lite Windows tarzı şeyleri kurmanızı tavsiye etmem en iyisi kendiniz hazırlayın NTLite ile @OgnitorenKs in hazırladığı rehberler var onlara bakabilirsiniz Lite Windows için ben o rehberlerden bayağı faydalandım güzel bir Windows 10 ISO hazırladım şu anda onu kullanıyorum hareket etmeyen PC uçtu :)

Ne demek :)

Tamamdır sağ olun hocam. Bir de size bir sorum daha olacaktı bu sürümde Windows Defender yok anladığım kadarıyla bunu başka bir yöntemle kurabilir miyim?
 
Hocam biraz sakat iş değişik ps3 dosyaları var ama çalıştıramamıştım ben. Dediğim gibi sıfırdan iso hazırlamak en iyisidir ama illa uğraşamam bidaha diyosanız avast free falan bakabilrisiniz internette installpreinstalledapps falan gibi betik dosyaları var ama sakat çalışması baya problemli.

Kurucaksınız hizmetlerden ayarlıyacaksınız sistem onu algılayacak daha önce silip pişman olmuştum ama kurmak çok zor ve hiç stabil değil.

Yani kurdum bitti olmuyor defender özellikle hizmetler ilke yöneticisi falan ve çalışma ihtimali düşük.

Ben kendi hazırladığım isoyu atabilirdim ama zaten mobil veri kullanıyorum ve defenderi sildim.
 
Hocam biraz sakat iş değişik PS3 dosyaları var ama çalıştıramamıştım ben. Dediğim gibi sıfırdan ISO hazırlamak en iyisidir ama illa uğraşamam bir daha diyosanız Avast Free falan bakabilrisiniz internette installpreinstalledapps falan gibi betik dosyaları var ama sakat çalışması bayağı problemli.

Kuracaksınız hizmetlerden ayarlıyacaksınız sistem onu algılayacak daha önce silip pişman olmuştum ama kurmak çok zor ve hiç stabil değil.

Yani kurdum bitti olmuyor Defender özellikle hizmetler ilke yöneticisi falan ve çalışma ihtimali düşük.

Ben kendi hazırladığım ISO'yu atabilirdim ama zaten mobil veri kullanıyorum ve Defender'i sildim.

Anladım hocam sağ olun ISO hazırlamakla ilgili bir bilgim olmadığı için en iyisi bulaşmamak olur sanırım verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı