Windows 10 UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION hatası

ThePentium

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
Xpg Gammix D35
SSD veya HDD modeli
Adata 750 Legend M.2
Ekran kartı
Rx 6700xt
Anakart
B450m K-II
İşlemci
Ryzen 5 5600
Öncelikle herkese iyi Sosyaller.
Dün gece saat 12 gibi arkadaşlarla Battlefield girmek istedik ve güncelleme olduğunu gördüm. Güncellemeyi başlattıktan 10-15sn sonra bilgisayar dondu ve mavi ekran hatası verdi. Fakat mavi ekran bölümündeki % kısım 0'dan yukarı çıkmadı 10-15dk boyunca ve ben de PC'yi kapattım bundan dolayı sanırım herhangi bir minidump dosyası oluşmadı. Ardından geri açtığında beni direkt BIOS'a attığını fark ettim fakat burada şöyle bir sorun vardı, boot kısmında herhangi bir disk gözükmüyordu. Biraz çabaladıktan sonra hiçbir şeyin değişmediğini fark ettim ve bilgisayarı PSU şalterinden kapattım. Ardından geri açtığımda boot yerinde diskim vardı ve Windows'a normal bir şekilde giriyor şu anlık.
Ama bu durum neden oldu ve değiştirmem gereken bir parça var mı, yardımcı olursanız sevinirim.
Memtest sonucum temiz.

Okuma, Yazma değerleri SSD'nin.

Disklerin sağlığını paylaşırmısın

Disklerin sağlığını paylaşır mısın?

Uygulama bilgisayarımda yüklü değil fakat 2-3 saat önce baktım %95 idi.

Merhaba, minidump dosyanız varşa paylaşın inceleyelim. Aldığınız hata disk kaynaklı.

Herhangi bir minidump dosyası bulamadım Windows'un içinde. Ama minidump oluşturma ayarı açık.

Temizlik araçları varsa sil, küçük bellek dökümünü seç. Tekrar mavi ekran alınca dosyaları yolla.

Temizlik aracı olarak sadece Revo Uninstaller var.
Küçük bellek dökümü açık olmasına rağmen minidump yok. Mavi ekran almadan önce de açıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…