E Erencan Köseoğlu Hectopat Katılım 26 Mayıs 2018 Mesajlar 109 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2018 #1 Şifremi sıfırlamak için bu linki Windows Şifrenizi NTpasswd İle Sıfırlayın - Technopat rehberini kullandım ama beceremedim, bu bana kolay geldi fakat yapamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2018
Şifremi sıfırlamak için bu linki Windows Şifrenizi NTpasswd İle Sıfırlayın - Technopat rehberini kullandım ama beceremedim, bu bana kolay geldi fakat yapamadım.
iGY 6 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 1.895 Makaleler 2 Çözümler 25 Yer Miami, FL 17 Haziran 2018 #2 Unutulan Windows Şifresini Öğrenme - Technopat bu bağlantıdan sorununu çözüme kavuşturabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS E Erencan Köseoğlu Hectopat Katılım 26 Mayıs 2018 Mesajlar 109 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2018 #3 iGY 6 dedi: Unutulan Windows Şifresini Öğrenme - Technopat bu bağlantıdan sorununu çözüme kavuşturabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dostum merhaba. Bunuda denedim fakat olmadı. Az önce Windows 8 ve 10 : Lazesoft Recovery Suite ile Yerel Hesap Parolasını Sıfırlama enpedi-Windows 8 makalesindeki yazıyı okudum ve bilgisayarımın (MSİ GE62 6QC-065TR) bios ayarlarını kurcalayıp birkaç değşiklik yaptım şöyle: Ve makaledeki adımları takip edip şifreyi kolayca ''kaldırdım''. Artı 0 Eksi
iGY 6 dedi: Unutulan Windows Şifresini Öğrenme - Technopat bu bağlantıdan sorununu çözüme kavuşturabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dostum merhaba. Bunuda denedim fakat olmadı. Az önce Windows 8 ve 10 : Lazesoft Recovery Suite ile Yerel Hesap Parolasını Sıfırlama enpedi-Windows 8 makalesindeki yazıyı okudum ve bilgisayarımın (MSİ GE62 6QC-065TR) bios ayarlarını kurcalayıp birkaç değşiklik yaptım şöyle: Ve makaledeki adımları takip edip şifreyi kolayca ''kaldırdım''.