Çözüldü Windows 10 Update "0x80070424" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Merhaba sosyal. Size dünden beri Update yapmaya çalışırken aldığım hatayı soruyorum. Yazmak yerine daha özetleyici bir resim atayım.

Windows 10'um orijinal. İnternetten bayağı araştırdım, hatta yabancı kaynaklardan çözümleri denedim ama halen çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İlk iş olarak sorun gidericiyi çalıştırın:

Sorun devam ederse de sfc /scannow çalıştırın.

Bu aracı da deneyebilirsiniz:

Normalde buraya bilgisayarınız tarayın v.s gibi şeylerin çıkması lazım değil mi ?
Defender kapalı, açmanız gerek.
Bu siteye girme istersen pek güvenli durmuyor.
Ben de bir problem yaşamıştım dediğin programı önerdi aynı şekilde ve dediğin program bomboş bir program advanced system care ama çakma gibi pro yazıyor çünkü. Her ne kadar antivirüs programı virüs olarak algılamasa da güvenemedim doğrusu.

Konuda yer alan Recep Bey'in mesajlarını deneyin. Sonuç alamazsanız temiz kurulum yapın.

Merhaba,
Yakın zamanda bilgisayarıma Windows aracılığı ile format attım. Windows Update kontrol ettiğim zaman ise;

Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden denenecek. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: (0x80240fff)

Hatası aldım. Windows Hakkında kısmında sürüm 10.0, yapım 10240 yazıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 101
  • 2.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 93
Bundan bir iki ay önce internetimi yavaşlatıyor ve oyunlarda pingimi yükseltiyor diye Windows Update'i tamamen kapatmıştım. Hizmetlerden açtım fakat görseldeki hatayı veriyor, bayağı bir araştırdım çözüm bulamadım. Bileniniz var mı? Windows Update açılmıyor diye ben de dün Windows sürümümü 1809'dan 1909'a yükselttim.

Dosya Ekleri

• wu.PNG
    21,2 KB · Görüntüleme: 98
Hizmetlerden Windows Updateyi devre dışı mı bıraktınız. Kontrol ediniz.

Devre dışı gibi gözüküyor. Devre dışı olduğunda böyle gözükür. Ve nereden indirdiniz Windows'u?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…