Windows 10 Uptade Tekrar Aktif Etme

Sorunum çözülmüştür, çözüm için @Bayram Şenakar Çok teşekkür ederim dostum 😊 Aklıma hiç gelmeyen bir yöntemdi. Şuanda 1809 sürümüne yükseltmeyi gerçekleştirdim ayrıca hizmetler bölümünde Windows uptade tekrar aktif oldu.
Aynı sorunu yaşayacak arkadaşlar olabilir,ben çok yerde aradım CMD üzerinden regedit üzerinden birçok komut denedim ama çözüme ulaştığım tek yer burası oldu :) çözüm şu şekilde;
https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209
MediaCreationTool.exe dosyasını çalıştırıp yükseltmeyi tamamlıyorsunuz böylece yaptığınız tüm kayıt defteri ve diğer uptade ayarları default haline dönüyor ardından windows uptade tekrar devreye girmiş oluyor, aynı zamanda Windows 1809 sürümüne yükselmiş oluyor.
367534

367535

Buradan devam ettiğiniz zaman güncellemeleri alma işlemine geçip 20 dakika içerisinde cihaz 3-4 kere yeniden başlayacak. Tüm işlemler yaklaşık 35-40 dakika sürüyor.
Ayrıca Windows 10 Hızlandırma Rehberi çok işimi gördü tavsiye ederim 👍

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı