Windows 10 USB ile kurarken 0x8007025D hatası

Galanderia

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle aldığım hatayı aşağıda paylaşacağım. Birçok kere ISO değiştirdim fakat yine aynı. Şu an bilgisayarda Windows 8.1 yüklü (USB ile 8.1 temiz kurulumu sıkıntısız yaptım) fakat Windows 10 kuramıyorum. Bilgisi olanlar yazabilir mi? Emin olmayanlar yorum yapmazsa sevinirim çünkü eğer bir kere daha yanlış yaparsam yine çok uğraşacağım.

WhatsApp Image 2019-07-25 at 03.35.48.jpg

ISO'da sorun var. Buradan indirip USB'ye tekrar yazdırıp dene.

ISO'da sorun var. Buradan indirip USB'ye tekrar yazdırıp dene.

Hocam tam olarak buradan indirip tekrar aynısını yapmıştım, yine olmamıştı. Şu an Windows 10 Home'ye sıfırlayarak yükselttim, gerek kalmadı teşekkür ederim cevabınız için.

Selam. Bende ASUS ROG STRIX G512lw laptop var i7 10780h CPU RTX2070 GPU BIOS versiyon 314, Windows 11 yüklerken 0x8007025D hatası çıkıyor. Rufus'la UEFI için NTFS olarak USB'ni hazırlıyorum yine de düzelmiyor. Çözümünü bilen var mı?

Selam. Bende ASUS ROG STRIX G512lw laptop var i7 10780h CPU RTX2070 GPU BIOS versiyon 314, Windows 11 yüklerken 0x8007025D hatası çıkıyor. Rufus'la UEFI için NTFS olarak USB'ni hazırlıyorum yine de düzelmiyor. Çözümünü bilen var mı?

Hocam ben de 11'e yükselirken öyle olmuştu, ben ilk olarak 10'u yükledim oradan 11'e sıfırladım. Çözümünü hala bulamadım.

Merhaba, öncelikle aldığım hatayı aşağıda paylaşacağım. Birçok kere ISO değiştirdim fakat yine aynı. Şu an bilgisayarda Windows 8.1 yüklü (USB ile 8.1 temiz kurulumu sıkıntısız yaptım) fakat Windows 10 kuramıyorum. Bilgisi olanlar yazabilir mi? Emin olmayanlar yorum yapmazsa sevinirim çünkü eğer bir kere daha yanlış yaparsam yine çok uğraşacağım.

Eki Görüntüle 1724090

Kullandığınız format dosyaları muhtemelen bozuk veya işlemciniz tarafından desteklenmiyor. Aynı olayı yaşamıştım format atarken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı