Windows 10 yazıp sitesinden indirim ISO olarak bilgisayara kurdum. Rufus ile yazdırdım sonra bilgisayara takıp kuruluma başladım. Windows dosyaları kontrol ediliyorda %18 de dosya eksik hatası aldım. Tekrar yazdırdığımda ikincide %97 de aynı hatayı aldım. Bir türlü Windows 10'u kuramıyorum.
Windows 10 yazıp sitesinden indirim ISO olarak bilgisayara kurdum. Rufus ile yazdırdım sonra bilgisayara takıp kuruluma başladım. Windows dosyaları kontrol ediliyorda %18 de dosya eksik hatası aldım. Tekrar yazdırdığımda ikincide %97 de aynı hatayı aldım. Bir türlü Windows 10'u kuramıyorum.
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
www.technopat.net
BU rehber işinize yarar. Büyük ihtimalle İSO dosyasında sıkıntı var.
Eğer mümkünse bilgisayarınızın hard disk veya SSD'sini çıkarıp başka bir bilgisayara takın ve diski biçimlendirin ardından diski tekrardan önceki bilgisayara takın ve kurulumu öyle yapın.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Eğer mümkünse bilgisayarınızın hard disk veya SSD'sini çıkarıp başka bir bilgisayara takın ve diski biçimlendirin ardından diski tekrardan önceki bilgisayara takın ve kurulumu öyle yapın.
yorumlarınız için teşekkürler başka flashla ve iso dosyasını tekrar indirip deneyeceğim mem testte sorun bulamadı Windows dosyalarını düzgün yazamıyor sanırım usb den kaynaklı