Çözüldü Windows 10 USB kurulum siyah ekran tire hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaanxqd

Femtopat
Daha fazla  
Anakart
Gigabyte ga-g31m-es2l
Internet kafede USB bellegime Rufus ile MBR Windows 10 attım eve gelip BIOS ayarlarını yapıp başladığımda siyah ekran tire hatası veriyor nasıl duzeltebilirim?

Çözüm
Internet kafede USB bellegime Rufus ile MBR Windows 10 attım eve gelip BIOS ayarlarını yapıp başladığımda siyah ekran tire hatası veriyor nasıl duzeltebilirim?

USB sök tak yapın, sonra diski sök tak yapın düzeliyor. Ben de yaşadım.
Bende 2 PCI IDE var.

O Enable kalsın o zaman hocam. SSD'yi anakart üzerinde SATA 110 portuna takıp deneyin.

2023-03-26_16-06-17.png

Son düzenleme:
Bu nedir? Low Level Format mı?

Ben "USB belleğe Windows'u ne şekilde yazdırdınız" diye sordum. İmkan varsa, paylaştığım görseldeki gibi, farklı bir USB belleğe yazdırmayı deneyin. Kırmızı çerçeveli kısım işaretli olmalı.

Halihazırda çalışan bir PC yoksa, internet cafe'ye gidip yaptırabilirsiniz.

Ayrıca o anakart açılışta USB bellekten geç okuma yapar. Siyah ekranda sabırla beklemeniz gerekir.

Son düzenleme:
Bu nedir? Low Level Format mı?

Ben "USB belleğe Windows'u ne şekilde yazdırdınız" diye sordum. İmkan varsa, paylaştığım görseldeki gibi, farklı bir USB belleğe yazdırmayı deneyin. Kırmızı çerçeveli kısım işaretli olmalı.

Halihazırda çalışan bir PC yoksa, internet Kafe'ye gidip yaptırabilirsiniz.

Ayrıca o anakart açılışta USB bellekten geç okuma yapar. Siyah ekranda sabırla beklemeniz gerekir.

Farklı bir USB belleğim yok nasıl yapabilirim başka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı