Yardımcı olacaktır. Rufus ile yazdırın.Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
Kankalar iyi geceler. Media Creation Tool 21H2 ile USB'me dosyaları indirdim. Windows 10 için şimdi ne yapmam gerekiyor? Ya da video varsa link atarsanız sevinirim.
Eki Görüntüle 1540947
ISO dosyasını sabit diskinize indirmeniz lazım Rufus ile yazdırmak için.
Bu hali ile boot edebilirsiniz.
Yorum yazanlar önce arkadaşın yazdığını okuyun. Media Creation Tool ile USB hazırlamış bile. Rufus gerekmiyor. Hocam şimdi yapacağınız şey şu. Bilgisayarı kapatın. USB'yi takın. Boot menü tuşunuzu bulun. F2 veya delete falan karışık oluyor. Technopat sosyalde veri tabanı var oradan bakabilirsiniz. Lenovo kullanıyorsanız nova butonu olur yan tarafta. İğne sokup boot menü diyebilirsiniz. Boot menüden USB seçin. Kuruluma başlayın. Varsa lisans girin. Özel kurulumu seçin. Tüm diskleri silin. C diskinden bahsediyorum D diskiniz var ise onu oradan bulup silmeyin. GB değerlerinden anlaşılır zaten. C diskini ve sistem ayrıldı tarzı bölümleri silin. Sonra ileri deyin ve kuruluma başlayın. Korkmayın bu bölümleri Windows sonra kendisi oluşturuyor sorun çıkartmaz. Yeniden başlayınca bilgisayar USB belleği çıkartın. Önerildiği için söylüyorum çıkartmayadabilirsiniz. Sonra zaten hazırlanma aşaması falan diyecek. Sonra oobe ekranı gelir normal bilgilerinizi girip kullanırsınız. Umarım yardımcı olur. İyi Sosyaller.
Disk yazdırma işlemini atlayın. Ola ki Boot olmazsa Rufus denersiniz. Videoda tüm kurulum aşaması var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.