Windows 10 USB Portları Çalışmıyor

rozalisa

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayar açıkken bir anda klavye ve mouse çalışmamaya başladı, sonrasında defalarca USB'leri takıp çıkarmayı denedim ve şunu fark ettim ki mousenin ışığı hafif yanıp sonra tekrar sönüyordu. Eski olduğu için daha düşük voltaj harcayacağını düşündüğüm bir gamepadi taktım ve bilgisayardan gamepadi kullanabileceğime dair ses bildirimi geldi. Klavye ve mouse çalışmadığı için BIOS'a giremiyorum ve programlarla herhangi bir voltaj testi yapamıyorum. "Temassızlık da olabilir mi?" diye düşünmüyor değilim. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. (İşletim sistemi: Windows 10)

Not: Bazen klavye çalışıyor ancak klavyenin ışığını açtığımda tekrar çalışmamaya başlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba bilgisayarınıza yüksek akım çeken bir cihaz bağlamış olabilir misiniz? USB kontrolcüsünü kontrol edin.
Dediğinizi daha önceden şöyle yapmıştım: Tüm kabloları söktüm ve sadece klavyeyi taktım, bazen çalıştığı oluyordu ama klavyenin ledlerini açtığımda ya da mouseyi de beraberinde taktığımda tekrar çalışmıyordu.

Zannetmiyorum çünkü başka klavyelerle de denedim, aynı sorun diğerlerinde de devam ediyor.

Son düzenleme:
Bilgisayar açıkken bir anda klavye ve mouse çalışmamaya başladı, sonrasında defalarca USB'leri takıp çıkarmayı denedim ve şunu fark ettim ki mousenin ışığı hafif yanıp sonra tekrar sönüyordu. Eski olduğu için daha düşük voltaj harcayacağını düşündüğüm bir gamepadi taktım ve bilgisayardan gamepadi kullanabileceğime dair ses bildirimi geldi. Klavye ve mouse çalışmadığı için BIOS'a giremiyorum ve programlarla herhangi bir voltaj testi yapamıyorum. "Temassızlık da olabilir mi?" diye düşünmüyor değilim. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. (İşletim sistemi: Windows 10)

Not: Bazen klavye çalışıyor ancak klavyenin ışığını açtığımda tekrar çalışmamaya başlıyor.
Dostum büyük ihtimal windows 10 a geçerken driverlarda bir sorun oluştu driverları tekrar kurarmısın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı