Windows 10 USB'den format atarken tekrar ediyor

buadamayniben

Hectopat
Daha fazla  
RAM
6
USB'den format atmaya çalışıyorum videoda izlediğim kadarıyla Windows 10 Home veya Pro seçme yeri geliyor fakat o yer bende gelmiyor. Lisans sözleşmesini kabul ediyor musunuz diyor disk seçtiriyor ve bu yükleme yerine atıyor. Her şey tik olunca bilgisayarın formatlaması için yeniden başlatılması gerekiyor deyip kapatıyor ve tekrardan format yerine atıyor. Nasıl çözeceğim?

Dosya Ekleri

• IMG_20220829_155752.jpg
    IMG_20220829_155752.jpg
    131,9 KB · Görüntüleme: 35
USB'den format atmaya çalışıyorum videoda izlediğim kadarıyla Windows 10 Home veya Pro seçme yeri geliyor fakat o yer bende gelmiyor. Lisans sözleşmesini kabul ediyor musunuz diyor disk seçtiriyor ve bu yükleme yerine atıyor. Her şey tik olunca bilgisayarın formatlaması için yeniden başlatılması gerekiyor deyip kapatıyor ve tekrardan format yerine atıyor. Nasıl çözeceğim?

Hocam USB'yi çıkartın ya da videoda gosterilen boot seçeneklerinden tekrar diskinizi 1. sıraya alın.

Devam etmek için yeniden başlatılması gerekiyor diyen yerde USB'yi çıkar.

Fotoğraf atabilir misin?

Atamam 3'ü seçince zaten hizmetler açılıyor, hazırlanıyor falan dedi.

Hazırlanıyor dedikten sonra yeniden başlattı bilgisayarı ve yine birim ekranı geldi kendisi otomatik 3. birimi seçti. Şu an mavi bir ekran geldi biraz bekleyin yazıyor ve ayrıyeten USB hala takılı.

Tamam bekle doğru yoldasın. Arkadaşı çözüm olarak işaretlersen iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı