Windows 10 USB'si kaç TL eder?

• Konuyu başlatan ZOAX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 3.167
USB şifreli silinmiyor ne yaparsam yapim olmuyur.
USB şifreli ise bitlocker koruması olabilir. Böyle bir durumda bu usb yerine bir adet 16 GB USB almanızı öneririm. Microsoft sitesinden Windows aracını indirip windowsu indirip bu satın aldığınız usbye yazdırabilirsiniz. Sonrasında windowsu bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Etkinleştirmeden kullanabileceğiniz gibi istediğiniz an ayarlar kısmından windowsu etkinleştir seçeneğine basarak bir adet key satın alabilirsiniz. Bu keyi bir yere not edebilir ve diğer formatlardan sonra da kullanabilirsiniz. Ayrıca laptop kullanıyorsanız Windows lisansı (bilgisayarınız freedos değilse) zaten biosta vardır. Bazen bilgisayarcı ya format attıran arkadaşlarımda windowsun farklı sürümü yüklendiği için lisanslamanın olmadığını gördüm. Bu nedenle bu kısmı belirtmek istedim. Ayrıca Windows için arkadaşların belirttiği güvenliği olmayan farklı teknikler mevcut. Bunu yapmanızı önermiyorum ancak bilginizin olması ve piyasada çok dolandırıcı olduğunu bilmenizi istediğim için belirtmek istedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı