444617
Decipat
- Makaleler
- 6
Tabii öyle diyecek. İnsanları sömüremediği için yasal değil der. İsteyen istediğini yapar.Keyleri ucuza almak mı? Onlar illegal. Microsoft söyledi zaten.
Tabii öyle diyecek. İnsanları sömüremediği için yasal değil der. İsteyen istediğini yapar.Keyleri ucuza almak mı? Onlar illegal. Microsoft söyledi zaten.
Şükürler olsun. Araştırıp iradesini kullanabilen birini görüyorum.Keyleri ucuza almak mı? Onlar illegal. Microsoft söyledi zaten.
Şükürler olsun. Araştırıp iradesini kullanabilen birini görüyorum.![]()
16 GB ise 10 TL eder.
Normal format USB'si. Değeri flash bellek kadar.
14 GB 5TL eder galiba peki sisteme kursam sıkıntı çakarmı.
Kursam sıkıntı yaşayabilir miyim?
Hocam flash belleğin içinde Windows ISO dosyası var ve bu dosya zaten ücretsiz. 16 GB flash bellek ise Max 15 TL eder.
Sistem ?Anladım hocam peki kursam sıkıntı yaşayabilir miyim?
Silip en güncel ISO'sunu indirip öyle yazdırıp kurun.
Sistem?
içindekilerin ne yazık ki bir önemi yok, kaç GB ve modelinin ne olduğunu söylerseniz fiyat biçebiliriz.
USB şifreli ise bitlocker koruması olabilir. Böyle bir durumda bu usb yerine bir adet 16 GB USB almanızı öneririm. Microsoft sitesinden Windows aracını indirip windowsu indirip bu satın aldığınız usbye yazdırabilirsiniz. Sonrasında windowsu bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Etkinleştirmeden kullanabileceğiniz gibi istediğiniz an ayarlar kısmından windowsu etkinleştir seçeneğine basarak bir adet key satın alabilirsiniz. Bu keyi bir yere not edebilir ve diğer formatlardan sonra da kullanabilirsiniz. Ayrıca laptop kullanıyorsanız Windows lisansı (bilgisayarınız freedos değilse) zaten biosta vardır. Bazen bilgisayarcı ya format attıran arkadaşlarımda windowsun farklı sürümü yüklendiği için lisanslamanın olmadığını gördüm. Bu nedenle bu kısmı belirtmek istedim. Ayrıca Windows için arkadaşların belirttiği güvenliği olmayan farklı teknikler mevcut. Bunu yapmanızı önermiyorum ancak bilginizin olması ve piyasada çok dolandırıcı olduğunu bilmenizi istediğim için belirtmek istedim.USB şifreli silinmiyor ne yaparsam yapim olmuyur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.