C Cancan0853 Femtopat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 16 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #1 PC formatlama için USB hazırladım BIOS ekranına girdim. Burada ne yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
PC formatlama için USB hazırladım BIOS ekranına girdim. Burada ne yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
Çözüm Recep Baltaş 16 Eylül 2021 MotoCBR dedi: Tam tahmin ettiğim avard BIOS kullanıyorsunuz doğru yoldasınız ama görmüyor başla USB yerine takmayı denedinizmi. Genişletmek için tıkla... Award değil, eski AMI kullanıyor. Kullanıcı sorunu çözdüğü halde çözümü yazmadığı için olası çözümü yazıyorum: Sistem eski olduğundan USB belleği Legacy/BIOS modda hazırlayacak Rufus içinden. Boot etmek için de boot menüsünü kullanabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendisi eğer farklı bir yöntemle çözdü ise gelsin yazsın.
MotoCBR dedi: Tam tahmin ettiğim avard BIOS kullanıyorsunuz doğru yoldasınız ama görmüyor başla USB yerine takmayı denedinizmi. Genişletmek için tıkla... Award değil, eski AMI kullanıyor. Kullanıcı sorunu çözdüğü halde çözümü yazmadığı için olası çözümü yazıyorum: Sistem eski olduğundan USB belleği Legacy/BIOS modda hazırlayacak Rufus içinden. Boot etmek için de boot menüsünü kullanabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendisi eğer farklı bir yöntemle çözdü ise gelsin yazsın.
Heisenbergin Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 12 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Öğretmeni 14 Eylül 2021 #2 Cancan0853 dedi: PC formatlama için USB hazırladım BIOS ekranına girdim. Burada ne yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... BOOT menüsünden flaşınızı 1. sıraya ayarlayın. Kaydedip çıkın. Artı 0 Eksi
Cancan0853 dedi: PC formatlama için USB hazırladım BIOS ekranına girdim. Burada ne yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... BOOT menüsünden flaşınızı 1. sıraya ayarlayın. Kaydedip çıkın.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 14 Eylül 2021 #3 BIOS'un fotoğrafını atar mısınız daha kolay yönlendirebiliriz. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.230 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 14 Eylül 2021 #4 Boot ekranına gelip USB'yi birinci seçenek olarak işaretleyin ve kaydedip yeniden başlatın. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
U UnseenGTX1650S Centipat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #5 Hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaydı sanırsam. Ben de yakın zamanda bilgisayar topladım bu videodan bakarak kurdum USB'mi. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaydı sanırsam. Ben de yakın zamanda bilgisayar topladım bu videodan bakarak kurdum USB'mi.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 14 Eylül 2021 #6 Herkes boot ekranı diyor yahu her BIOS'ta boot sekmesi yoktur başka yazılar olabilir. Artı -1 Eksi
Kutayyyy Hectopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 858 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #7 Anakart modelinizi söyleyin, BIOS ayarlarınızdan boot sıralaması seçemiyorsanız BIOS'dan çıkarsınız. Yeniden başlarken Boot menüsüne girme tuşuna basarsınız. Artı 0 Eksi
Anakart modelinizi söyleyin, BIOS ayarlarınızdan boot sıralaması seçemiyorsanız BIOS'dan çıkarsınız. Yeniden başlarken Boot menüsüne girme tuşuna basarsınız.
Nicksiz ayva Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 829 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #8 Fotoğraf atar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS C Cancan0853 Femtopat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 16 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #9 Cancan0853 dedi: PC formatlama için USB hazırladım BIOS ekranına girdim. Burada ne yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... MotoCBR dedi: BIOS'un fotoğrafını atar mısınız daha kolay yönlendirebiliriz. Genişletmek için tıkla... Kutayyyy dedi: Anakart modelinizi söyleyin, BIOS ayarlarınızdan boot sıralaması seçemiyorsanız BIOS'dan çıkarsınız. Yeniden başlarken Boot menüsüne girme tuşuna basarsınız. Genişletmek için tıkla... Modelini bilmiyorum maalesef. Dosya Ekleri IMG_20210914_192108.jpg 175,6 KB · Görüntüleme: 49 IMG_20210914_192131.jpg 176,3 KB · Görüntüleme: 48 IMG_20210914_192138.jpg 168,6 KB · Görüntüleme: 53 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Cancan0853 dedi: PC formatlama için USB hazırladım BIOS ekranına girdim. Burada ne yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... MotoCBR dedi: BIOS'un fotoğrafını atar mısınız daha kolay yönlendirebiliriz. Genişletmek için tıkla... Kutayyyy dedi: Anakart modelinizi söyleyin, BIOS ayarlarınızdan boot sıralaması seçemiyorsanız BIOS'dan çıkarsınız. Yeniden başlarken Boot menüsüne girme tuşuna basarsınız. Genişletmek için tıkla... Modelini bilmiyorum maalesef.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 14 Eylül 2021 #10 Cancan0853 dedi: Modelini bilmiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Tam tahmin ettiğim avard BIOS kullanıyorsunuz doğru yoldasınız ama görmüyor başla USB yerine takmayı denedinizmi. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Cancan0853 dedi: Modelini bilmiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Tam tahmin ettiğim avard BIOS kullanıyorsunuz doğru yoldasınız ama görmüyor başla USB yerine takmayı denedinizmi.