Windows 10 uygun key önerisi

Cangg

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 2 ay önce sistemimi topladım. Bilgisayarcı bir tanıdık Windows 10 tam sürüm kurduğunu söylemişti ama deneme sürümü kurmuş :(. Kişiselleştirme yapamadığımı fark edince tam sürüm kurmaya karar verdim. Fakat nasıl kurulacağı, nereden key alınacağı hakkında hiçbir bilgim yok. Key almak için site önerir misiniz? Bazı yerlerde 50-60 TL'ye bulunduğunu duymuştum.

Merhabalar, 2 ay önce sistemimi topladım. Bilgisayarcı bir tanıdık Windows 10 tam sürüm kurduğunu söylemişti ama deneme sürümü kurmuş :(. Kişiselleştirme yapamadığımı fark edince tam sürüm kurmaya karar verdim. Fakat nasıl kurulacağı, nereden key alınacağı hakkında hiçbir bilgim yok. Key almak için site önerir misiniz? Bazı yerlerde 50-60 TL'ye bulunduğunu duymuştum.
Bakabilirsiniz.

Garip değil hocam, böyle fiyatlar. Yasal değil ancak orijinal. Güvenilir.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Şimdi ben bu lisansı aldığım gibi kodu yazdığımda daha yapılması gereken başka bir şey kalacak mı?
Merhabalar bende yeni bir sistem aldım ve bende de deneme sürümü vardı Windows 10 Pro Dijital Lisans Key – JetLisans bu siteden aldım ve hala çok memnunum zaten bugün kampanya varmış canlı destek hattı da var 7/24 bence buradan alabilirsin
Size de çok teşekkür ederim öneriniz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı