Windows 10 Uyku Modundan Sonra PC Açılmıyor

klavuzlu

Hectopat
Katılım
3 Aralık 2017
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sistemim:
  • Asus Z97 Pro anakart
  • GTX 750 Ti Ekran karti
Windows 10 kullanıyorum, bilgisayarı uyku moduna alıyorum ama 3-4 saat sonra uyku modundan çıkarttığımda bilgisayar açılmıyor. Ekrana görüntü gelmiyor ama işlemci fanı hızlı bir şekilde dönüyor. Reset atinca düzeliyor.
Bilgisayarın bütün driverlerini güncelledim, format attım olmadı. Eski driverleri yükledim olmadı. Ama 10-15 dk arayla uyku moduna alıp çıkarttığımda böyle bir sorun yok. 3-4 Saat beklediginde açılmıyor. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart: Asus Z97 Pro Wi-Fi AC
Bütün driverler ve BIOS güncel olmasına rağmen bilgisayarı uyku moduna alıyorum, 30dk veya daha uzun süre bıraktığımda uyku modundan çıkartmak istediğimde siyah ekran geliyor ve anakart E1 hata kodu veriyor.
Bu sorun yazın olmuyor, kışın oda sıcaklığı düşük olduğunda oluyor. Hatta bilgisayarı uyandırmadan önce saç kurutma makinesi ile anakartı ısıttığım zaman uyanıyor. Acaba BIOS'ta bir ayarı falan mı var. Bütün işletim sistemlerinde denedim, hepsinde de aynı sorun. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Bios ayarlarını sıfırladım hatta eski sürümlerini dahi yükledim. Geçen sene servise gönderdim. Biosu güncelledik dedi geri gönderdiler, sorun halen aynı devam ediyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
dün akşam bilgisayarı açtım sabaha kadar uyku moduna alıp çıkarttım 30-40 defa anakartta sıcak havada tutmadım 1 kere bile hata vermedi.
bugün açtım bilgisayarı 2.de hata verdi bu nasıl sorun anlamadım gerçekten sinirden 😡anakartı kırasım geliyor.
Screenshot_20181213-190705_Gallery.jpg

biraz araştırdım ama tam anlamadım güç kaynağının c6/c7 uyumlu olmama gibi bir durum olabilirmi nedir bu c6/c7 sebep bu olabilirmi.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı