Windows 10 Valorant TPM 2.0 istiyor

quasonerr

Hectopat
Katılım
1 Mayıs 2020
Mesajlar
14
Merhaba, Windows 10 Pro 19045 sürümü kullanıyorum PC dün aldım Valorant'ta girerken TPM 2.0 istiyordu anakarttan açtım sanırım oyuna gırebıldım ama 40 50 FPS arası gidip geliyor.

i3 6100 - GTX 1050 Ti - 14 GB RAM - 500 GB SSD - 450 watt PSU.

Windows 10'da neden TPM 2.0 istiyor bilen var mı çözüm yolu var mı? Bu sistem gereksiniminde bu FPS almam normal mi?

Bir de oyun oynarken görev yöneticisinde bellek 2.000. 0 MB oluyor Valorant pes24 bu oyunlarda cıkıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alırken ban darboğaz olmaz demişlerdi darbogaz sorunu yasıyorum galiba
Neyi alırken darboğaz olmaz dediler?

Normal şartlarda darboğaz yapacak bir konfigürasyon değil ama bazı oyunlarda işlemciden dolayı FPS kısıtlanabiliyor. Ayrıca 2 çekirdek günümüzde oldukça yetersiz her ne kadar ekran kartına yeterli gözükse de.
 
Bu sistemi dün aldım hocam gıttım FurMark testı yaptım 30 dakıka boyunca 62'yi gecmedı sıcaklık buna guvenerek sıstemı teslım aldım eve geldım 50 FPS zor goruyorum ve - Windows 10 olmasına ragmen TPM 2.0 actırdı bana Windows 11'de acılması gerekmıyor muydu TPM 2.0'yi
 
Windows 10 olmasına ragmen TPM 2.0 actırdı bana Windows 11'de acılması gerekmıyor muydu TPM 2.0'yi
Valorant da istiyordu sanırım. Vanguard'tan dolayı. Firmware TPM'i seçtiyseniz problem olmayacaktır.

Bu sistemi dün aldım hocam gıttım FurMark testı yaptım 30 dakıka boyunca 62'yi gecmedı sıcaklık buna guvenerek sıstemı teslım aldım eve geldım 50 FPS zor goruyorum
Furmark ile çok alakası yok aslında. Furmark'ta ekran kartına tam yük bindirerek ısınma testi yapıyoruz. Ayrıca GPU'da bir sorun varsa hata veriyor.
Sizin yaşadığınız sorun ise darboğaz. Darboğazın nedeni işlemcinin aşırı ısınıp frekans düşmesi olduğunu sanmıyorum. İşlemcinin güçsüz olmasından kaynaklı. 1050 Ti'a göre değil oyuna göre.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı