Bir duvar kağıdı ayarlıyorum. İlk başta fotoğraf tam çözünürlüğü ile sıkıntısızken belli bir süre sonra bulanıklaşıyor ve görüntü kalitesi düşüyor. Bu sorunu hem Windows 10'da hem 11'de yaşadım. Çözümü nedir? (Görüntüleri ekledim fakat aşırı belli olmamış. Dikkatli bakarsanız ortadan geçen kırmızı çizgiden anlayabilirsiniz. Gerçek kullanımda rahatsız edici derecede kalite bozuluyor.)
Bir duvar kağıdı ayarlıyorum. İlk başta fotoğraf tam çözünürlüğü ile sıkıntısızken belli bir süre sonra bulanıklaşıyor ve görüntü kalitesi düşüyor. Bu sorunu hem Windows 10'da hem 11'de yaşadım. Çözümü nedir? (Görüntüleri ekledim fakat aşırı belli olmamış. Dikkatli bakarsanız ortadan geçen kırmızı çizgiden anlayabilirsiniz. Gerçek kullanımda rahatsız edici derecede kalite bozuluyor.) Eki Görüntüle 1356316 Eki Görüntüle 1356317
Bu olay olurken YouTube'dan veya herhangi bir yerden video izliyor musunuz? Buna benzer bir bug başka bir ekran kartının sürücüsünde vardı video izlerken koyu renklerin kalitesi düşüyordu YouTube'da veya başka bir yerde video izlemeyi bıraktıktan bir süre sonra renk kalitesi düzeliyordu. Bu dediğim Windows 11'de oluyordu tabii Windows 10'u bilmiyorum.
Bu olay olurken YouTube'dan veya herhangi bir yerden video izliyor musunuz? Buna benzer bir bug başka bir ekran kartının sürücüsünde vardı video izlerken koyu renklerin kalitesi düşüyordu YouTube'da veya başka bir yerde video izlemeyi bıraktıktan bir süre sonra renk kalitesi düzeliyordu. Bu dediğim Windows 11'de oluyordu tabii Windows 10'u bilmiyorum.