Windows 10 ve Windows 11 imaj dosyası oluşturma

RosLy

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400H, RTX 3050Ti, 16GB DDR4 3200MHz RAM, 512 GB NVMe M.2 SSD
i7 1255U, 16GB DDR4 3200MHz RAM, 512 GB NVMe M.2 SSD
Meslek
IT Destek Uzmanı
Merhaba, Windows 10 ve Windows 11 de imaj dosyası oluşturmak istiyorum. Birkaç program yükleyeceğim ve bazı uygulamaların login bilgileri de olacak içinde. Windows içinden yapılıyormuş sanırım. Böyle yapılabilir mi? Yapılırsa laptoplarda sorun çıkar mı?

Öncelikle Uupdump ile build skript indireceksin basitçe yazıp bulabilirsin
Ardından ISO dosyasını çıkartıp NTLite ile açacaksın
Çıkarttığın Windowsa NTLite da sağ tıklayıp Explore Directory diyeceksin burada seni install.wim'in içine atacak isonun kuracağı /program files /windows /users dosyaları mevcut orda istediğin gibi editleyebilirsin ama dosya silme oradan yoksa bütünlüğü bozarsın kurarken hata verir

Merhaba, Windows 10 ve Windows 11 de imaj dosyası oluşturmak istiyorum. Birkaç program yükleyeceğim ve bazı uygulamaların login bilgileri de olacak içinde. Windows içinden yapılıyormuş sanırım. Böyle yapılabilir mi? Yapılırsa laptoplarda sorun çıkar mı?

Guncelleme program kurulumu vs yap.
Kurulu sistemin imajını alma:

Bu işlemi yaparsan Defender KAPAT!

Guncelleme program kurulumu vs yap.
Kurulu sistemin imajını alma:

Bu işlemi yaparsan Defender kapat!

Hocam ESET antivirüs var iş yerinde tercih edilen onu sonra mı yükleyelim o zaman bu işlemi yaptıktan sonra?

Bir de ek olarak bazı bilgisayarlar Windows 10 Home bazıları ise Pro bunu ayrı ayrı kurmamız gerekir mi?

Son düzenleme:
Hocam ESET antivirüs var iş yerinde tercih edilen onu sonra mı yükleyelim o zaman bu işlemi yaptıktan sonra?

Bir de ek olarak bazı bilgisayarlar Windows 10 Home bazıları ise Pro bunu ayrı ayrı kurmamız gerekir mi?

Antivirisü kapatın veya kaldırın,
Kaldırmak en garantisi, harici av kullanmadıgım için sorun çıkartır mı bilemiyorum.
Defender de kesin kapalı olacak.
Bugüne kadar yaptıklarımı hep böyle yapmıştim.

Her PC'ye ayrı imaj alman daha iyi olur.
Çoklu PC de; bunu deneme imkanım olmadı hiç😁
Home ve Pro için ayrı imaj olacak kesinlikle.
Tnctr de sorabilirsin.
Bu konuda iyi ve tecrübeli adamlar var,

Her PC'ye ayrı alman gerekir dediğim su;
Donanım ve prg. Vs aynı olur ama!
Etkinleştirme de her PC'nin “donanım kimliği” ve “onay kimliği” farklıdır. Burada kesin problem yasarsınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı