Windows 10 ve Windows 7 Anahtarını Ortak Kullanmak

247908

Megapat
Elime bilgisayar gecti ve 2 adet bilgisayarim oldu. Bendeki olan (eskide) Windows 10 PRO 64 Bit var internetten 25TL'ye dijital lisans key alip lisansladim. Digerinin ozellikleri biraz daha iyi ancak hazir kasa ve uzerinde Windows 7 Home Basic key var. Ben Windows 10 olani yeni kasama gecirip eski kasama Windows 7 Keyini girmek istiyorum. Yeniye Windows 10 PRO formati atip lisanslamasam eskisine de Windows 7 Home Basic formati atsam sonra keylerin yerlerini degistirsem calisir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Digerinin ozellikleri biraz daha iyi ancak hazir kasa ve uzerinde Windows 7 Home Basic key var.
HP, DELL gibi marka bir PC değil mi?

Elinize geçen bilgisayarın lisans anahtarı BIOS' a gömülü olması gerek.

Muhtemelen bilgisayara Windows 10 Home' u yükleyecek olursanız, internete bağlandığınız zaman Windows otomatik olarak etkinleştirilecektir.

Son düzenleme:
Neden eski bilgisayara tekrar Windows 7 yüklemek istiyorsunuz ki?

Herhangi bir değiş-tokuş yapmanıza gerek yok. Bu rehber ile Windows 10' u yeni bilgisayara indirip kurun. Sonra da hiçbir şey yapmanıza gerek yok. İnternete bağlandığınız zaman Windows otomatik etkinleşecek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı