F Fevzican Çiloğlu Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #1 Selamünaleyküm arkadaşlar. Windows ayarlarından virüs ve koruma kısmında koruma geçmişi kısmı var oraya giden ve korunan dosyalar tehdit içeren dosyalar mı virüslü mü yani ekstra yapmam gereken bir şey var mı?
Selamünaleyküm arkadaşlar. Windows ayarlarından virüs ve koruma kısmında koruma geçmişi kısmı var oraya giden ve korunan dosyalar tehdit içeren dosyalar mı virüslü mü yani ekstra yapmam gereken bir şey var mı?
Bora2032 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 248 Çözümler 1 Yer Türkiye 2 Kasım 2022 #2 Ben windows defender güvenmiyorum çok fazla istersen 3.parti antivürüs uygulamaları kullanabilirsin.Eset,Avast gibi Artı 0 Eksi
Ben windows defender güvenmiyorum çok fazla istersen 3.parti antivürüs uygulamaları kullanabilirsin.Eset,Avast gibi
starmercy Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 603 2 Kasım 2022 #3 Aleykümselam, adlarını gösterebilirseniz iyi olur. Virüs olduğu anlarız ve başka anti virüsünüz varsa taradın yoksa Kaspersky indirin. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
Aleykümselam, adlarını gösterebilirseniz iyi olur. Virüs olduğu anlarız ve başka anti virüsünüz varsa taradın yoksa Kaspersky indirin.
KS KS F Fevzican Çiloğlu Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #4 starmercy dedi: Aleykümselam, adlarını gösterebilirseniz iyi olur. Virüs olduğu anlarız ve başka anti virüsünüz varsa taradın yoksa Kaspersky indirin. Genişletmek için tıkla... hocam deneme sürümünü kullandım memnun kaldım harikaydı bilgisayarı güvende hissediyordum ama deneme sürümü işte bitti hocam 50-60 tane vardır böyle farklı dosya klasorden bir ara geforce now için bile korumaya aldı tehtid içerdiği için o sebeple saçma geldi Dosya Ekleri 2022-11-02 (4).png 185,1 KB · Görüntüleme: 31 Artı 0 Eksi
starmercy dedi: Aleykümselam, adlarını gösterebilirseniz iyi olur. Virüs olduğu anlarız ve başka anti virüsünüz varsa taradın yoksa Kaspersky indirin. Genişletmek için tıkla... hocam deneme sürümünü kullandım memnun kaldım harikaydı bilgisayarı güvende hissediyordum ama deneme sürümü işte bitti hocam 50-60 tane vardır böyle farklı dosya klasorden bir ara geforce now için bile korumaya aldı tehtid içerdiği için o sebeple saçma geldi