Normal Windows 10 kurup o bahsettiğiniz ayarları içeren yazı video varsa mutlu olurum. İyi gecelerNTLite demedim zaten normal Windows 10 kurup ayar çekince çok daha yüksek performans alabiliyorum benneyse iyi geceler.
Normal Windows 10 kurup o bahsettiğiniz ayarları içeren yazı video varsa mutlu olurum. İyi gecelerNTLite demedim zaten normal Windows 10 kurup ayar çekince çok daha yüksek performans alabiliyorum benneyse iyi geceler.
Bahsettiğiniz ISO nun indirme linki var mı? Ben de o şekilde yapayım.Bir haftadır çoğunu denedim , bilgisayarım arızalı zannettim, neredeyse SSD değiştirecektim, içerisinden çıkarılan bileşenler kararsızlığa sebeb oluyor veya kurulum sorunları yaşanıyor, bazılarına dil eklenmiyor.
En sonunda kendim w10 22h2 ISO ile kurulum yapıp defender, edge, one driver kaldırdım vs O&O SHUTUP vs pamuk gibi oldu. Virüs vs endişe etmekten ziyade kararsızlık göz önünde tutulursa hiç yaklaşılmaması gerekli.
Bahsettiğiniz ISO nun indirme linki var mı? Ben de o şekilde yapayım.
CustomOS kullanma hiçbir işe yaramıyor. Kendin Debloat ve Tweak yap daha fazla işe yarıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.