Windows 10 vs Linux

Ya birde seye baktim hocam bu linux dagitimlarinda fps cok daha düsük ya
Hocam oyun oynayacaksanız linux sizin amacınıza hizmet etmez zira bir çok güncel oyunun bile (lol, pubg) linux desteği yok. Bundan geçmek mantıklı değil.

Ama yok illa farklı bir işletim sistemi denemek istiyorum derseniz hackintosh yapın derim

@Sametowskii, OEM lisans sıkıntı olmaz, Windows dışında oyunlarda yüksek performans veren bir işletim sistemi yok, oyun oynamayacaksanız Linux daha iyi ama işin içine oyun girecekse Windows'a yönelin, tekrarlıyorum 1000 TL vermenize gerek yok, OEM lisanslar güvenliler.

Ya kodlama ya merak sardim fakat okadar iyi bi pcmde yok oyüzden linux dusunmusdum ama oyun oynicam ozamanda iyi performans vermiyecek
@Sametowskii, OEM lisans sıkıntı olmaz, Windows dışında oyunlarda yüksek performans veren bir işletim sistemi yok, oyun oynamayacaksanız Linux daha iyi ama işin içine oyun girecekse Windows'a yönelin, tekrarlıyorum 1000 TL vermenize gerek yok, OEM lisanslar güvenliler.
Onlarda nihayetinde windowsun kendi kodlari değilmi ben kurarken windows 10un kendk sitesinden kurup bu kodu satin alip giricegim ve kurulacak değilmi

Iyi bir sisteme gerek varmi veya zararlimj?
Ben hiçbir zararını görmedim ama önce araştırmanızı iyi yapın sorunla karşılaşmamak için ve iyi bir sistem değil windows'u kaldırıyorsa ve linux'u kaldırıyorsa aynı anda kurmayı da kaldırır çünkü bir işletim sistemi açıkken diğeri kapalı kalır tek işletim sistemi olmasından farksızdır ama kurulum olarak farklıdır.

Ben hiçbir zararını görmedim ama önce araştırmanızı iyi yapın sorunla karşılaşmamak için ve iyi bir sistem değil windows'u kaldırıyorsa ve linux'u kaldırıyorsa aynı anda kurmayı da kaldırır çünkü bir işletim sistemi açıkken diğeri kapalı kalır tek işletim sistemi olmasından farksızdır ama kurulum olarak farklıdır.
Çok teşekkürler 1000 lira vermek yerine kod kullanicagim ve dualboot yapicagim cok teşekkür ederim sizlere beyler aklimdakileri cozdunuz istedigim herseye bi cozum mukemmelsiniz be

Ubuntu’yu bir flash bellek üzerinden çalıştırmanız da mümkün. Denemek için bakabilirsiniz böylece. Veya sanal sistem de kurabilirsiniz Linux için. Beğenirseniz dual boot yaparsınız.

Eğer ilk defa Linux kullanıcaksanız uzun bir araştırma sonrası ancak kullanmanızı tavsiye ederim zira Windows ile kıyaslandırdığımız da Linux, Windows gibi elinizden tutup neler yapacağınızı göstermeyecektir. Windows 10 kullanmanızı tavsiye ederim. Para vermek istemiyorsanızda KMS, Toolkit tarzı şeyler kullanmak yerine HWIDGen'e bir bakmanızı tavsiye ederim.

Ubuntu’yu bir flash bellek üzerinden çalıştırmanız da mümkün. Denemek için bakabilirsiniz böylece. Veya sanal sistem de kurabilirsiniz Linux için. Beğenirseniz dual boot yaparsınız.
Kodlama ögrenmek istiyorum bilgisiyar bölümüde okumak istiyordum zaten ama her zaman kullanbilirim demi ubuntuyu dualboost yaptigimda snal makine olarak gecio yani demi bikeresinde kalilinux kurmustum
Ve cok zor olmusdu sildim
Eğer ilk defa Linux kullanıcaksanız uzun bir araştırma sonrası ancak kullanmanızı tavsiye ederim zira Windows ile kıyaslandırdığımız da Linux, Windows gibi elinizden tutup neler yapacağınızı göstermeyecektir. Windows 10 kullanmanızı tavsiye ederim. Para vermek istemiyorsanızda KMS, Toolkit tarzı şeyler kullanmak yerine HWIDGen'e bir bakmanızı tavsiye ederim.
Kms toolkit yerine hwidgen dahada güvenilirmi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00