Windows 10 vs Windows 11

58BuRaK

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum ama Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Ekran kartım RX 6600 işlemcim Ryzen 5 5500 geçersem nasıl olur ve veriler silinir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam direkt Windows üzerinden geçiş yapabilirsiniz ancak temiz kurulum tavsiye edilir genellikle. Temiz kurulum yapmadan yeni bir işletim sistemine geçiş pek de sağlıklı olmaz.
Eğer Windows üzerinden geçiş yaparsanız veriler silinmez ancak temiz kurulum yaparsanız tüm verileriniz gider.

Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum ama Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Ekran kartım RX 6600 işlemcim Ryzen 5 5500 geçersem nasıl olur ve veriler silinir mi?

Temiz kurulum ile silinir ancak Update yaparak gitmez diye biliyorum sorunuza gelirsek Windows 10 öneririm.

Update yaparsanız verileriniz saklanır fakat temiz kurulumla geçerseniz sildiğiniz diskteki veriler silinir. Temiz kurulumun taraftarıyım Update yapmak performans sorunlarına yol açabilir.

Hocam direkt Windows üzerinden geçiş yapabilirsiniz ancak temiz kurulum tavsiye edilir genellikle. Temiz kurulum yapmadan yeni bir işletim sistemine geçiş pek de sağlıklı olmaz.
Eğer Windows üzerinden geçiş yaparsanız veriler silinmez ancak temiz kurulum yaparsanız tüm verileriniz gider.
Temiz kurulum dediğiniz format mı?

Temiz kurulum dediğiniz format mı?

Sanırım evet eski kurulu olan Windows sürümünü tamamen kaldırıp yeniden başka bir sürüm kurmak anladığım kadarıyla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı