Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum ama Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Ekran kartım RX 6600 işlemcim Ryzen 5 5500 geçersem nasıl olur ve veriler silinir mi?
Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum ama Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Ekran kartım RX 6600 işlemcim Ryzen 5 5500 geçersem nasıl olur ve veriler silinir mi?
Temiz kurulum dediğiniz format mı?Hocam direkt Windows üzerinden geçiş yapabilirsiniz ancak temiz kurulum tavsiye edilir genellikle. Temiz kurulum yapmadan yeni bir işletim sistemine geçiş pek de sağlıklı olmaz.
Eğer Windows üzerinden geçiş yaparsanız veriler silinmez ancak temiz kurulum yaparsanız tüm verileriniz gider.
Temiz kurulum dediğiniz format mı?
Flash belleğe ISO dosyası yazdırıp onun ile kurulum yapma.Temiz kurulum dediğiniz format mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.